Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mikor fog látszani a változás?

Mikor fog látszani a változás?

Figyelt kérdés
Hétfőn lesz 1 hete, hogy elkezdtem a Fegyencedzést úgy komolyabban, és az lenne a kérdésem, hogy körül-belül mikorra lesz látható a változás?Értem én ezalatt az izom változását, és a fizikai erőnlét változását.Az edzéstervem: Napi 1x edzés: -30fekvő(falnál), -30guggolás, -30húzódzkodás(falnál), -30hasizom erősítés.Valamint még annyit kérdeznék, hogy lehetséges-e az, hogy ezzel az edzéstervvel 2hetente +5 fekvőtámaszra lennék képes? Most 5 megy úgy, hogy nem fáradok el, de a 6.-tól már egyre nehezebb a fekvő. :)
2013. márc. 1. 17:13
 1/7 anonim ***** válasza:

Fegyencedzéstől ne várj olyan sokat. Hónapok kérdése, mire épphogy egy picit fejlődsz.

Az inkább erőre jó, csak nagyon lassan lehet izmot fejleszteni vele.

A súlyzós edzés ebből a szempontból sokkal jobb. :)

2013. márc. 1. 17:23
 2/7 A kérdező kommentje:
Leginkább a fizikai erőnlét érdekelne, hogy elbírjam a saját testsúlyomat(Célom: 2x20 fekvő, 2x20 felhúzás).Szerinted melyikkel lehet gyorsabban nagyobb fizikai erőnlétet szerezni?
2013. márc. 1. 17:28
 3/7 anonim ***** válasza:
Ez csak tőled függ.
2013. márc. 1. 17:29
 4/7 anonim ***** válasza:
Én több mint fél éve edzek ,de izmosabb nem lettem. Valószínű azért mert étrendem nem volt. De az erőm nőtt. 3 mesterlépésre vagyok már képes.
2013. márc. 1. 17:31
 5/7 A kérdező kommentje:
Értem...Még annyi lenne a kérdésem, hogy azzal lehet-e valami gond, hogy egy nap 4 féle gyakorlatot végzek?Mindenkinél látom, hogy egy nap max csak 2 gyakorlatot csinál, és 1 fajtából is hetente max csak 2...
2013. márc. 1. 17:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Az előző kérdésedre annyit: ha húsz fekvőt meg akarsz tudni csinálni, akkor fekvőznöd kell.
2013. márc. 1. 21:26
 7/7 anonim ***** válasza:
20 fekvő nem sok, azt hamar eléred valószínű.. és gondolom nem felhúzásra gondoltál, hanem húzódzkodásra, abból már viszonylag kemény a 2x20, az biztosan több időbe fog telni. egy ideig én is csináltam, erőben (szerintem) sokat fejlődtem, így aztán kapóra jött, mikor elkezdtem kondizni.
2013. márc. 1. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!