Ha minden másnap megcsinálom Rubint Réka 2008-as DVD-jén lévő comb blokkját akkor mennyi idő után válik láthatóvá a változás?
Figyelt kérdés
15/L2013. febr. 17. 14:50
1/5 A kérdező kommentje:
Szerintetek jó ha egy héten 1-2 pihenő napot tartok, szombaton végig csinálom a kb 85 perces DVD-t? Más napokon pedig felváltva csinálok 2-2 blokkot? mondjuk 20p felsőtest + 20p comb aztán másnap 20p csípő,popsi + 20p has ?
2013. febr. 17. 14:57
2/5 anonim válasza:
jó, de a változás az a genetikádon, és nagy mértékben az étrendeden múlik.
3/5 A kérdező kommentje:
jó de kb?
2013. febr. 17. 20:50
4/5 anonim válasza:
Pár hónap alatt már látnod kell pozitív változást, ha jó a genetikád, akkor hamarabb is. Illetve te látni fogsz, de ahhoz, hogy mások is észrevegyék, mindig több idő kell.:)
5/5 anonim válasza:
Én 16/L vagyok, nekem már 2-3 hét alatt jelentős változás volt látható. :) Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!