Szeretnék leszálkásodni teljesen. Egy versenyformát akarok elérni. Szerintetek így jó?
180 cm 98 kg
Sajnos tömegelés alatt jött fel rám zsír is e elég sok izom van rajtam, úgy mondanám hogy olyan 18-20%-os testzsírom lehet.
Versenyre akarok beszálkásítani véleményeket kérek hogy szerintetek milyen így :)
Kajám ebből áll össze: zabpehely fehérjével, napközbe csirkemell zöldséeggel edzés utánra megy a legtöbb hús és zöldség, edzés után persze még egy adag fehérje, estére meg egy kevés túró :)
Napi fehérje:300gramm
Szénhidrát:50gramm
Zsír:40 gramm
Emellett: Trenbolon,Masteron. Testosteron propionát provironnal kisérve végig , kúra végén hcg :)
Szerintetek eredményes szálkásítás lesz ?:)
Ja elfelejtettem írni az edzést ..
Heti 5 nap kondi,heti 4 x 1 óra futás.
Ha koxolsz, akkor gondolom vagy már olyan szinten, hogy ismered a tested, tudod hogy milyen fajta étrend, és tápanyageloszlás jön be neked.
Én pl tuti nem indítanék ilyen kevés szénhidráttal, de koxszal kisegítve ugye egész más a helyzet.
Na most ha ismered a tested, és van diétás tapasztalatod, akkor miért kérdezel itt, hobbistáktól, és névtelen akárkiktől?
...ha pedig nincs, akkor mi a fenéért koxolsz?
Az étrendtől buztosan fogyni fogsz.
1760 kalória.
Ez ha naturál lennél nagyon kevés lenne és garantált az izomvesztés mert az edzésteljesítményt nem lehet fenntartani ilyen kevés kajával. Koxxal ugye más a helyzet. Olyankor minden működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!