Milyen sportot kedjek el 12 évesen? LENT
Szeretnék valami új sportot elkezdeni de nem dudom h mit. A vizi sportok nem nagyon jönnek be.... Se a kézilabta kosárlaba meg ilyenek
Lovagolok de anyukám azt mondta h valamit még kell csinálnom mellette. Teniszen is gondolkoztam de anyukám azt mondta h nem futok jól... 😒 tehát nem tudom... Szerintetek???? 12/L
#1 vagyok
Ha extrém akkor szerintem a parkour. Ha nem tudnád ez egy ilyen szaltózgatós sport.
Amúgy akkor szerintem ping-pong.
Harcművészet pedig nem tom. Nekem az utca harc jön be közülük, de neked nem hiszem. :D

Szart... A lovaglás qurvára sport! Nehogy azt hidd,hogy olyan könnyű meg,hogy mi ott csak ülünk... Utálom az ilyen embereket. Pedig sajna sokat alábecsülik ezt a gyönyörű sportot :(
A lovasok legalább igazi sportolók ellentétben a focistákkal,kosarasokkal,...
Milyen sportoló az akit kigáncsolnak esik egy nagyot és elkezd bőgni amikor csak meghúzta az izmát vagy valami...
Ha egy lovas esik egy ku*va nagyot a lovával, ráesik a ló a 600 kilójával és eltöri a lovas minden porcikájat de mégis képest azt kérdezni,hogy ugye a lovam jól van?
Meg a lovaglás nagyon is fogyaszt és gyönyörű izmokat csinál!
Szóval SENKI ne szólja le a lovaglást!!!!!!!!!!!!!!!! 😡

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!