Ebben a csúnya időben milyen sportot/mozgási lehetőséget lehet csinálni?
Ezért találták ki a fitness termeket!
Részt vehetsz órákon; trx, spinning, zumba..., használhatod a kardiógépeket; futópad, bicikli, taposógép..., súlyzózhatsz is.
Hümm, kár, pedig Budapesten könnyen megoldható lenne akármilyen futás.
Nem tudom hol laksz, de én olyan helyről még nem hallottam, ahol ne lehetne lemenni a betonról. Maximum kicsit kell futni betonon is. Volt lakhelyemen ott azzal volt probléma, hogy b*sznak megcsinálni a kerítést az emberek, és tele van kóbor kutyával a környék. Na az tényleg probléma, a kutyák nem szeretik a futó embert.
Úszni meg kell tanulni. Ez ilyen.
A fitnesz termeket nem tudom. Budapesten és nagyobb városokban vannak viszonylag olcsók, de a többit nem tudom. Jó időben meg lehet street workout-ozni. Jó idő az azt jelenti, hogy nem zuhog az eső, nem pedig azt, hogy picit hidegebb van. Múltkor volt valami szitálás, de simán elvoltam benne. Vittem magammal pár darab tiszta zsepit, letöröltem a vizet az eszközökről, és ennyi. Zuhogó eső az tényleg problémásabb fitnesz terem nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!