Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ebben a csúnya időben milyen...

Ebben a csúnya időben milyen sportot/mozgási lehetőséget lehet csinálni?

Figyelt kérdés
Biciklim nincs, de esőben, meg fagyban elég kellemetlen is lenne. Futni jó volna, viszont nincs a közelben erre alkalmas útvonal. Mindenhol utak vannak meg beton. Úszni sajnos nem tudok, pedig az jó volna egynek. Van valakinek ötlete? Vagy futni tudok betonon is? A térdeim nagyon fájósak.

2014. dec. 1. 13:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Bemész egy 10 emeletes házba és lépcsőzöl. Combot vádlit megedzi.
2014. dec. 1. 13:46
 2/6 anonim ***** válasza:

Ezért találták ki a fitness termeket!

Részt vehetsz órákon; trx, spinning, zumba..., használhatod a kardiógépeket; futópad, bicikli, taposógép..., súlyzózhatsz is.

2014. dec. 1. 14:09
 3/6 anonim ***** válasza:
Kérdés: ugye még véletlenül sem Budapesten laksz?
2014. dec. 1. 14:14
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem, nem vagyok pesti.
2014. dec. 1. 14:25
 5/6 anonim ***** válasza:

Hümm, kár, pedig Budapesten könnyen megoldható lenne akármilyen futás.

Nem tudom hol laksz, de én olyan helyről még nem hallottam, ahol ne lehetne lemenni a betonról. Maximum kicsit kell futni betonon is. Volt lakhelyemen ott azzal volt probléma, hogy b*sznak megcsinálni a kerítést az emberek, és tele van kóbor kutyával a környék. Na az tényleg probléma, a kutyák nem szeretik a futó embert.

Úszni meg kell tanulni. Ez ilyen.

A fitnesz termeket nem tudom. Budapesten és nagyobb városokban vannak viszonylag olcsók, de a többit nem tudom. Jó időben meg lehet street workout-ozni. Jó idő az azt jelenti, hogy nem zuhog az eső, nem pedig azt, hogy picit hidegebb van. Múltkor volt valami szitálás, de simán elvoltam benne. Vittem magammal pár darab tiszta zsepit, letöröltem a vizet az eszközökről, és ennyi. Zuhogó eső az tényleg problémásabb fitnesz terem nélkül.

2014. dec. 1. 14:38
 6/6 anonim ***** válasza:
De amúgy a 10 emeletes ház se rossz ötlet. Pár helyen van még magasabb is, ha szereted a kihívásokat.
2014. dec. 1. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!