Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen sportot válasszak?...

Milyen sportot válasszak? 15F, többi lent :D

Figyelt kérdés
6 éves korom óta küzdősportoltam, de különböző okok miatt abbahagyom az edzést, és szeretnék vmi újat kezdeni :D Mondhatni itt sok a lehetőség (Bp III.ker) de fogalmam sincs mit sportoljak.. Foci-kosár kizárt, úszni se nagyon szeretnék.. Kicsit félek bekerülni új közösségbe de magyon barátkozós típus vagyok :D
2014. nov. 28. 19:07
 1/5 anonim válasza:

Milyen testalkatod van, milyen magas vagy?

Mondjuk a küzdősporthoz inkább a kicsi testalkat illik, de ha gondolod kezdj el röplabdázni :D Az elején kicsit nehéz megtanulni az alapokat, de utána az egyik legjobb sportág :) Vagy ott a kézilabda, arról nem tudok olyan sokat de sztem az se lehet rossz :D

2014. nov. 28. 19:31
 2/5 A kérdező kommentje:

Hát a labdajátékok nem az erősségem, bár röpizni mindig szeretek ha tesin órán úgy adódik h játszunk :) nem rossz sport, de főként lányok játszák, szal, vmi fiúsabb kéne :/

Am 175 magas vagyok, 67 kg, kicsit pocis de nem annyira vészes sztem :D

2014. nov. 28. 19:39
 3/5 anonim válasza:

Jajj, ezt hányszor megkaptam hogy a röpi lányos sport...

Hidd el, csak az mondja ezt aki még nem látott igazi röpimeccset :D A férfi és a női rölabda teljesen más játék, a női szebb, látványosabb, technikásabb, a férfi röplabda teteje nagyon gyors, és iszonyatosan erős ütések vannak. Keress rá például Dimitrij Muszerszkij-re, és nézzd meg hogy mit tud pedig "csak röpizik". Egyébként meg ha eljártok versenyekre stb, nem rossz ha van sok csinos lány, márpedig a röpisek nagyon csinosak :D

2014. nov. 30. 09:48
 4/5 A kérdező kommentje:

Uu ez jol hangzik :DD

azert meg varom a tippeket :'D

2014. nov. 30. 20:22
 5/5 anonim válasza:
Választottál már?
2015. jan. 10. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!