Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyi idő míg...

Szerintetek mennyi idő míg kockás hasam lesz?

Figyelt kérdés
Kaptam egy AB Generatort és e mellett még felülésezek is és este egy 5 perces hasizomgyakorlatot csinálok.Mit tegyek hogy minnél hamarabb meglegyen a kockahas?És mennyi időbe kerül?

2014. dec. 9. 20:12
 1/8 anonim ***** válasza:
Miutan mindent rosszul csinalsz,soha.
2014. dec. 9. 20:37
 2/8 A kérdező kommentje:
Mit is csinálok rosszul?Sokat keményedett már a hasam és fogytam is
2014. dec. 9. 21:05
 3/8 anonim ***** válasza:
Az egész szemléletmód rossz, ennél fogva az egész elképzelésed kudarcra van ítélve.
2014. dec. 9. 23:51
 4/8 anonim ***** válasza:

Az AB Generator egyszere több izmot mozgat, miközben a legszuperebb amerikai termekben azokat a gépeket favorizálják - nem véletlenül - amelyek egyszerre egyetlen izomcsoportot fejlesztenek.

Felülés szét..(rombolja)a gerincedet.

Az 5 percet inkább nem kommentáljuk..

Ráadásul szétszaggatod az edzésidőket, aminek végképp nincs értelme.

Rakj össze egy képet kockás hassal és hájas fenékkel vagy piszkafa karokkal (remélem bírod a humort).

És végül: kockahas, olyan mint a képeken nincs. Kidolgozott, izmos, amit nem instant gyorsan nyárra kapunk az van.

Máskor MIELŐTT kidobod a pénzed az ablakon: Olvass, ha ez is megvolt akkor kérdezz.

2014. dec. 10. 11:21
 5/8 A kérdező kommentje:
Csak ezzel annyi a baj kedves válaszolók,hogy már most látszik az eredmény a hasamon ;)
2014. dec. 11. 19:55
 6/8 anonim ***** válasza:
akkor hajrá, ha elégedett vagy a kapott eredménnyel, akkor számodra megérte ;)
2014. dec. 11. 20:01
 7/8 A kérdező kommentje:
Csak valamiféle diéta kellene.Nem tudsz?
2014. dec. 11. 20:10
 8/8 anonim ***** válasza:

google->alapismeretek

Én ezt szoktam alkalmazni

2014. dec. 11. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!