Miért nől a tokám, amikor az izmaimat nö vesztem, a hasamról lement minden zsír kockás kezd lenni, a karjaim megnőtek, de a nyakam alatti rész sokkal nagyobb mind szokott lenni?
Figyelt kérdés
tehát én 70 kilóról indultam, jelenleg heti 2x futok és 3x nekem nehéz súlyzókkal edzem. 78 kilóra sikerült felmennem megemelt fehérje bevitellel,. az eredmény látható a karom, mellkasom szépen fejlődik, a hasam nyílegyenes, izmaim -hasamon- edzés után már szabad szemmel láttszanak!!! azonban, azt vettem észre, hogy a fejemen, a nyakam alatt ahol amit tokának hívnak az elkezdett nőni. nem tudom miért de nagyobb mindt volt. persze nem lóg, nem olyan ronda, nincs pulykanyakam, vagy ilyesmi, de mér nem olyan egyenes, befelé horpadó, hanem ilyen kicsit nagyobb. persze szemből annyira nem látni de én észreveszem és nagyon zavar. ez mi a fenéért van? megfigyeltem képeket, és elég sok testépítőnek van. ez lehet ilyen jelenség ha nől az izomzatunk? vagy mi?2014. aug. 4. 17:18
1/1 anonim válasza:
Kalória pluszban tudsz izmosodni. Viszont izomnöveléskor jöhet kis zsír is. Az genetika, hogy ki hová zsírosodik leginkább. Nálad tokára megy leghamarább, más pedig pl csípőre, hasra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!