Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Az igaz, hogy a zsírréteg...

Az igaz, hogy a zsírréteg alatt mindenki hasa kockás?

Figyelt kérdés
A minap egy "leendő fitneszmodell"nél olvastam, a lány már 2 éve testépítő edzéseket és diétát folytat, és kockás a hasa, de nem az a férfias fajta, hanem olyan pont jó.. És nála olvastam, hogy hasra felesleges "gyúrni", a felülés sem ér semmit, mert diétával kell lepucolni a hasról a zsírt, és előjönnek a kockák. Ez igaz? (Most nem úgy kérdezem, hogy 200 kilós vagyok, és nem akarok megmozdulni, mert lusta vagyok ne értsetek félre, járok én is terembe, és eddig gyakran csináltam felüléseket, de ez elbizonytalanított most hogy akkor mi is az igazság :D )
2014. nov. 26. 15:31
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem teljesen így van azért :)

Ha kockahasat szeretnél akkor keményen kell edzeni hasra hogy szép formásak legyenek az izmok. Viszont hiába van bika hasizmod ha van a hasadon felesleg.

Tehát edzés és alacsony testzsír kell a kockahashoz, ha az egyik hiányzik akkor már más az eredmény.

2014. nov. 26. 15:36
 2/7 anonim válasza:
Ez hülyeség szerintem. Ismerek én olyan 170 centis 40-45 kilós csajokat akik olyanok mint egy csont de kocka egy sincs a hasukon. A zsírt tényleg diétával kell lepuculni, de attól még nem lesz kockás.
2014. nov. 26. 15:38
 3/7 anonim ***** válasza:

". Ismerek én olyan 170 centis 40-45 kilós csajokat akik olyanok mint egy csont de kocka egy sincs a hasukon."

zsírosak is mint az állat...

2014. nov. 26. 15:46
 4/7 A kérdező kommentje:
igen, sejtettem én is, hogy valami ilyesmi lesz a válasz:) mert sok olyan ember van, aki diétázik, de nem mozog semmit, mégsem kockás a hasuk. :D köszönöm a válaszokat :)
2014. nov. 26. 15:52
 5/7 anonim ***** válasza:

A hasad kockás alapból, anatómiailag.

Az, hogy mennyi zsír fedi illetve mennyi vizet vagy képes lehajtani magadról és mennyire tudsz beszáradni az már rajtad múlik. Nyiss ki egy biosz könyvet és nézd meg hogyan ábrázolják az emberi vázizomzatot.

Fura,d e diéta nélkül nincs kockahas. De ha nem csinálsz egy db prést sem akkor is kockás lesz a hasad, ha megvan a megfelelő aerob mozgásod. :) ez egy ilyen szakma

2014. nov. 26. 15:56
 6/7 anonim ***** válasza:
azért jóval könnyebben látszik majd a kocka ha mellé hasazol is
2014. nov. 26. 16:30
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Kell a megfelelő hasizomtömeg is. Nem pici éhségkockák kellenek, mint a 40 kilós kisgyerekeknél. Vastag hasizom nagyobb zsír%-nál is jobban látszódik. Tehát kell edzeni és nem csak a kinézet miatt, hanem alapvető fontosságú, hogy erős hasizom legyen!
2014. nov. 26. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!