Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy lehet ilyen hasam?...

Hogy lehet ilyen hasam? (enyhén kockás) 15/L

Figyelt kérdés

Valójában most lapos a hasam. Azt halottam, hogy szálkásító diéta kell, de ez pontosan mit jelent? Meg kb meddig tart egy ilyen has? Ez alakonként más-más időt jelent?Mit kell még mellette tennem? Ja és kérlek ne jöjjetek azzal, hogy ez egy lánynak nem szép, de jóm hogy nincs ennél nagyobb problémám, meg miért most akarom elkezdeni a "kockásítást"...

Paraméterek:161-162cm/50-51kg

Most ilyen(olyan semmilyen)

[link]

[link]

Bocsi a rossz minőség miatt:( de remélem, hogy látható, ha nem akkor teszek fel másik képeket, de azt csak holnap bírom...)

Ez meg az álom:

[link]

2014. jún. 22. 20:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
A célképen a nőnek enyhén sincs kockás hasa, max picit kevesebb a zsír rajta mint a te hasadon. Kicsit kevesebb szénhidrát bevitele és a hasedzés mellé végzett heti több aerob edzéssel sokat javulhat a formád. És még többet, ha nem csak hasra edzenél, hanem teljes testre.
2014. jún. 22. 20:53
 2/11 A kérdező kommentje:

Köszi! Majd figyelek az étrendre... Edzést meg keresek (videót) és azt csinálom. Bár nekem ez már kockahas, ami a csajnak van:)

Meg most látom, hogy milyen nyomorékul áll a gatyám, legközelebb megígazítom...(de hülyén néz ki így)

2014. jún. 22. 20:57
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem kockás, csak két csík van benne függőlegesen. Nem ezt nevezzük kockásnak. Hasedzésre elég heti 3 is: hasprés + lábemelés függeszkedve, mindkettőből 3-4 sorozat amennyi megy. Utána plank.
2014. jún. 22. 21:03
 4/11 anonim ***** válasza:
Kep kicsit megvan tuningolva is.barna bor,megvan vilagitva a hasa.Ez sokat dob a latszaton:)
2014. jún. 22. 21:18
 5/11 A kérdező kommentje:

Nincs tuningolva a kép.

Csak rossz a minőség:

1. tükörbe fényképeztem, kikapcsoltam a vakut miatta

2. nem éles

3. rossz fényviszony

4. lovagláson hülyén barnulok. Nem tehetek róla.

De látom szemfüles vagy, mindent meglesel :)

2014. jún. 22. 21:26
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem a te képedre írta. :)
2014. jún. 22. 21:28
 7/11 anonim ***** válasza:
Valoban nem a kerdezo sajat kepeire gondoltam
2014. jún. 22. 21:42
 8/11 A kérdező kommentje:

Ja... Most beégtem! De szinte mindenütt így járódok! :D ezer bocsi...

Na majd neki állok jövő héttől a haskúrámnak.

Remélem sulira meglesz az álom hasam.

2014. jún. 22. 21:42
 9/11 *Glissade* ***** válasza:
Milyen nagy szobád van;)
2014. jún. 23. 00:25
 10/11 *Glissade* ***** válasza:
Ekkora helyen lehet edzeni.
2014. jún. 23. 00:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!