Hogy lehet ilyen hasam? (enyhén kockás) 15/L
Valójában most lapos a hasam. Azt halottam, hogy szálkásító diéta kell, de ez pontosan mit jelent? Meg kb meddig tart egy ilyen has? Ez alakonként más-más időt jelent?Mit kell még mellette tennem? Ja és kérlek ne jöjjetek azzal, hogy ez egy lánynak nem szép, de jóm hogy nincs ennél nagyobb problémám, meg miért most akarom elkezdeni a "kockásítást"...
Paraméterek:161-162cm/50-51kg
Most ilyen(olyan semmilyen)
Bocsi a rossz minőség miatt:( de remélem, hogy látható, ha nem akkor teszek fel másik képeket, de azt csak holnap bírom...)
Ez meg az álom:
Szerintem egy lánynak csúnya a kockáshas. A kockahasat hagyd meg a fiúknak.:)
Figyelj arra, hogy ne egyél sok zsíros ételt és gyorskajákat, de semmiképp ne fogyókúrázz/diétázz, mert az egészségtelen és ebben a korban még rosszabban hat a szervezetedre. Edz tovább rendszeresen és meglesz ennek a gyümölcse.:)
Esetleg még azt tanácsolom, hogy próbálj meg valami olyan edzés módszert keresni, amivel tudsz kicsit faragni a csípődből és akkor már tényleg csodaszép hasad lesz! :)
Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!