Edzés után gázos ez a kaja?
Figyelt kérdés
Edzes utan ment egy adag feherje + 30 gramm gyors ch, de itthon (kb 1 ora mulva) nem volt csirke, mert paprikas csirket csinalt belole anyum. Nagyon rossz volt ez igy edzes utan? (Nyilvan zsir meg tejszin miatt eleve nem "tiszta kaja" de mennyire rossz?)2014. dec. 5. 19:26
2/5 A kérdező kommentje:
Nem dieta :)
Csak a felszivodas miatt kerdezem hogy nem lassitja e vagy valami
2014. dec. 5. 19:34
3/5 anonim válasza:
Hát jobb mint egy szalámis szendvics, de egyébként sztem semmi baj vele ha a gyors felszivódásúak mentek akkor a többinek van ideje szivódni mert az izmok egy ideig el vannak látva!Azért van a por hogy a kritikus időt vagyis edzés utánit áthidald vele és gyorsan kapjanak az izmok tápanyagot, ha ez ment akkor sztem nincs gond ezzel a kajával ha csak nem versenyszerűen akarod csinálod de gondolom nem!
4/5 A kérdező kommentje:
Tervben van verseny, de még csak a távoli tervekben.
Nem sokszor csinalok ilyet, de nem volt sima csirke es gondoltam jobb mint a semmi
2014. dec. 5. 19:45
5/5 anonim válasza:
Abszolút jó sztem, ha nincs más akkor persze!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!