Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Aviva torna mikor hoz eredményt?

Aviva torna mikor hoz eredményt?

Figyelt kérdés
PCOS-es vagyok, több mint egy hónapja diagnosztizálták. Yasminelle-t szedtem egy évvel ezelőttig. Augusztusban jött meg utoljára. Negyedik hete csinálom az AVIVA tornát, heti kétszer a teljes gyakorlatsort. Illetve ma a helyrehozó gyarkolatokat csináltam fél órán át, mert még mindig nincs menzeszem. Diétázom is mellette. Szeretném, ha végre megjönne, mert amíg nem, addig nem tudok elmenni a női hormonsor vizsgálatra, meg nagyon kegyetlenül érzem magam, hogy nincs. Persze szenvedni szoktam közben, de mintha a nőiességem egy fontos darabja hagyott volna el. :(
2014. nov. 30. 23:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Az egy dolog,hogy diétázol,de neked olyan diéta kellene,ami az egész nap folyamán alacsonyan tartja az inzulinszinted és étkezés után sem emeli radikálisan.Ezért a paleolit étrend szerinti elvek alapján kellene összeállítanod.Ha nem megy egyből gabona nélkül,akkor fokozatos csökkentéssel eltüntetni az étrendből.A tej és tejszármazékok,tej koncentrátumok fogyasztását is nullára redukálva. Ezért elsősorban ettől várd az eredményt,míg az aviva torna fájdalom csillapításra,görcs oldásra lehet egy jó kiegészítő.
2014. dec. 1. 15:45
 2/5 A kérdező kommentje:
Az inzulinrezisztenciához tartozó diétát követem hetek óta, mellette avivázom. Sokan írták, hogy hosszú kimaradás után az hozott menstruációt, az állította be nekik, nekem egyelőre mégis eredménytelen. Ezért tettem fel a kérdést, hogy vajon mikor sikerül végre menstruálnom?
2014. dec. 1. 17:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Oké,te tudod,de ha van abban az étrendben a gabona és tejszármazék,akkor nem sok fog változni,legfeljebb az alacsonyabb kalóriabevitel miatt csökkenhet a súlyod.Az alap problémádon ez javíthat valamennyit,de nem szünteti meg.Legalábbis azok alapján amit most végignéztem IR-es étrendeket,mindben volt gabona-kenyér-liszt,kefir,joghurt vagyis azok az ételcsoportok amiknek a fogyasztása a problémádat okozza.
2014. dec. 1. 20:21
 4/5 A kérdező kommentje:

A PCOS alapja az inzulinrezisztencia, ami miatt muszáj tartanom szénhidrátdiétát.

Namármost az Aviva órám után elkezdtem tartani a paleot is, de két nap után rájöttem, hogy így együtt a kettőt nem lehet, mert annyi olyan van, amit az egyik enged, a másik nem, hogy gyakorlatilag nem ehetek semmit. Rengeteg a PCOS-es, akik hasonló/ugyanilyen gonddal küzdenek/küzdöttek, mint én, és a diétával, mozgással sikerült helyrehozni a menzeszt is sokaknak, de azt nem sikerült megtudnom, mennyi időbe telt azoknak menzeszt hozni, akik már pár hónapja nem menstruálnak.

Köszönöm, hogy válaszoltál, időt szántál rám, de beláthatod, hogy gyakorlatilag egy nagyon nehéz választási helyzetben vagyok, és addig nem tudok előre lépni, amíg nincsenek a kezemben leletek. Abban biztos vagyok, hogy ha végre megjön, akkor utána az Aviva meg a diéta eredményes lesz, de szeretném, ha végre megjönne így 101 nap után. :)

2014. dec. 1. 21:37
 5/5 anonim válasza:
Nekem 3 havi paleolit dieta utan jött meg a szinten 1 evig kimaradt menzeszem, miutan abbahagytam a gyogyszert (szinten Yasminelle). Utana heti ketszer hastancoltam, es a ciklus utolso napjan avivaztam, mindig megjött erre ra 3 napra.
2015. jan. 23. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!