Aviva torna mikor hoz eredményt?
A PCOS alapja az inzulinrezisztencia, ami miatt muszáj tartanom szénhidrátdiétát.
Namármost az Aviva órám után elkezdtem tartani a paleot is, de két nap után rájöttem, hogy így együtt a kettőt nem lehet, mert annyi olyan van, amit az egyik enged, a másik nem, hogy gyakorlatilag nem ehetek semmit. Rengeteg a PCOS-es, akik hasonló/ugyanilyen gonddal küzdenek/küzdöttek, mint én, és a diétával, mozgással sikerült helyrehozni a menzeszt is sokaknak, de azt nem sikerült megtudnom, mennyi időbe telt azoknak menzeszt hozni, akik már pár hónapja nem menstruálnak.
Köszönöm, hogy válaszoltál, időt szántál rám, de beláthatod, hogy gyakorlatilag egy nagyon nehéz választási helyzetben vagyok, és addig nem tudok előre lépni, amíg nincsenek a kezemben leletek. Abban biztos vagyok, hogy ha végre megjön, akkor utána az Aviva meg a diéta eredményes lesz, de szeretném, ha végre megjönne így 101 nap után. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!