Síelés közben kificamodott a térdem és most eléggé fáj. Mit tehetnék, hogy hamarabb elmúljon?
Figyelt kérdés
Tudom,hogy nem pillanatok alatt múlik el az ilyesmi,de azért kérdem,hátha van valami tipp.2010. jan. 28. 19:40
1/5 anonim válasza:
orvos, pihentetés, esetleg gyógytorna
3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat! Egyébként terveztem,hogy elmegyek orvoshoz,de gondoltam,előtte itt is megkérdem :))
2010. jan. 28. 19:51
4/5 anonim válasza:
Az orvos valószínűleg ajánlani fog egy térdvédőt, vagy ilyen merev akármit amit viselned kell pár hétig. Nekem egyszer szalagszakadásom volt, utána kaptam ilyet, nadrág alatt is kényelmesen lehet hordani, nem egy nagy valami. De helyén tartja az egész térded, ezáltal kényelmes is, mert nincs olyan érzésed, hogy bármelyik mozdulattal kimehet a térded.
5/5 A kérdező kommentje:
köszi igy utólag is :))
2010. márc. 29. 14:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!