Mit tegyek tériszony ellen? Hogy pár hónap, hét alatt elmúljon?
Figyelt kérdés
Voltam mórahalmon fürdőben haverom csúzdázott én is felmentem de négykézláb lejötem mert lenéztem és szédültem mit tegyek hogy elmúljon?2011. júl. 22. 11:50
1/6 anonim válasza:
Az akrofóbia gyógyítható gyógyszeres kezeléssel, pszichoterápiával is.
2/6 ✮ʝօк válasza:
Vegyél erőt magadon és ugorj :D minnél többször
3/6 anonim válasza:
Az előző jól írja, én is ehez hasonlóan győztem le a tériszonyomat, csak én kötélre mászni nem mertem, meg hídról lenézni stb.. Aztán egyszerr elhatároztam hogy felmászok és sikerült, utána meg egyre könnyebb lett erőtvennem magamon. Szóval bátorság :)
4/6 TOMAtm válasza:
asszem az agyban van egy rész ami a tériszonyért felel.azért dolgoznak amerikában indiánok a k*rvamagas toronyházaknál,mert az ő agyukban ez a rész nincs kifejlődve.a gyógyszer amit adnak az agy ezen részét árnyékolja,de ettől még nem fog elmúlni.
5/6 anonim válasza:
A legkézenfekvőbb megoldás, hogy le kell győzni a vele kapcsolatos félelmeidet. Ma már vannak elég komoly sztereoszkópikus kijelzők, pl oculus rift (egyelőre fejlesztés alatt van), illetve vannak ilyenhez való filmek és játékok, szóval elméletileg lehet gyakorolgatni velük. Nyugaton van kifejezetten ilyen 3d valóságot használó terápia tériszonyra: [link]
6/6 turananna válasza:
mindennek megvan a maga lelki oka és nem is is tudhatod, hogy az honnan ered. Itt olvashatsz róla egy érdekes cikket, hogyan let megoldva a tériszony előző életes utazással:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!