Milyen mellizom formázó súlyzós gyakorlatok vannak?
Figyelt kérdés
Van itthon 2db 10 kilós súlyzóm és szeretnék kicsit alakítani a mellizmaimon. Milyen gyakorlatokat javasoltok erre a célra?
A válaszokat előre is köszönöm.
18/F
2010. jan. 25. 17:42
1/13 anonim válasza:
Amit otthon eltudsz végezni az a fekvőtámasz,tolódzkodás,esetleg tárogatás ezzel a két ks-el
esetleg ezekkel fekvenyomás bár nagyon kevés lesz szerintem neked
16F
2/13 anonim válasza:
1000 ilyen kérdés volt már. Használd a keresőt!!!
Vagy, ha nem megy legalább olvass szakirodalmat.
www.testmester.net
www.body.builder.hu
3/13 anonim válasza:
Nem akarlak kiábrándítani nagyon de az édeskevés lesz akármilyen csőkezed és hernyó tested van! Kőkemény mell edzést csak teremben tudsz csinálni fekvenyomás, 30fokos nyomás, tárogatás, a többit el lehet felejteni szerintem! dE HAJRÁ!
4/13 anonim válasza:
figyu ne hallgass az utolsora k*vára nem azon mulik h terembe edzesz e nekem speciel ez: fekvőtámasz,fekvenyomás 10kg-ossal(elég sokat kel belöle csinálni h érezzem) aztán tárogatás szintén a 10essel
5/13 A kérdező kommentje:
Csak 1 gond van. Hogy nincs itthon fekvenyomó pad. Szóval a 30 fokos nyomás meg ilyenek az ugrott. Amúgy köszi a válaszokat. Ha van még ötlete vkinek akkor jöhet.
2010. jan. 28. 21:20
6/13 anonim válasza:
aha, minden bizonnyal a 10 kilós fekvenyomásoddal kib*szott jól nézhetsz ki. a 10 kilót kb 5000szer kéne kinyomni, hogy megérezze valaki... te is nagyon okos vagy. annak van igaza, aki azt irta h fekvenyomás, ferdenyomás, tárogatás, áthúzás
7/13 A kérdező kommentje:
Akkor pontosítok mert látom ez nem nagyon megy. 2db 10 kilós egykezes súlyzó. (gyengébbek kedvéért 2x10=20kg) Edzőterembe pedig nincs időm eljárni sajnos.
2010. jan. 28. 21:54
8/13 A kérdező kommentje:
Jahh és mégvalami. Én sem arra gondoltam hogy nem tudom milyen óriási izmaim lesznek tőle, de valamit csak el lehet vele érni. Kezdésnek nem hinném hogy olyan rossz lenne, de ha tévedek javítsatok ki.
2010. jan. 28. 21:55
9/13 anonim válasza:
nekem sem pénzem sem idöm lejárni az ilyen koxos f@szokkal ne törödj ha kicsi lesz a 10es akkor vegyél egy rudat v nemtom am a padot én 1 sámlival helyettesitem ugy h csak a felsötestem helyezem rá kicsit kényelmetlenneb de ezvan
10/13 anonim válasza:
uccsonak üzenem h megnézném h 5000szer kinyomná tudom h nemsok a 10kilo de az 5000az tulzás még üresen i elfáradna a kezed ha 5000szer ugynaazt a mozdulatot kéne ismételned
am elözö vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!