Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan lehet a leghatékonyabba...

Hogyan lehet a leghatékonyabban kocka hasat "varázsolni"? Hatékony edzési terv?

Figyelt kérdés
2008. aug. 11. 23:01
1 2
 11/16 anonim válasza:
hát nem tudom, én rengeteg hasprést csináltam, simát ill. oldalasat, minden nap 100-50-50 figyeltem arra, h mit eszek, és a hasam is okés volt. Nah nem olyan kocka hasról beszélek, amiket modell pasikon látni, hanem olyan pont jó :)
2010. jún. 7. 21:19
 12/16 anonim ***** válasza:

Szia leghatékonyabban úgy lehet kocka has hogy

1. Elmész futsz egyet 30-45-50-60 percet

Persze ha kezdő vagy mégegyszer mondom ha kezdő vagy addig fuss amíg 1000-rel, izommal nem folyik rólad a víz

2. Utána futsz haza és amint haza értél megcsinálsz 100-150-200 felülést (úgy hogy a lábad a levegőben van)

3. 5 óra után ne egyél semmit... DE!!!!!!!!!!!!Viszont a reggelid, az ebéded bőséges legyen(mit értek ez alatt) azt hogy mikor reggelizel, ebédelsz egyél sokat hogy legyen energiád, és hogy ne legyél nagyon gebe, vékony

És olyan fél 2-tő-3 óra fele egyél valamit (bőséget)

Azért ebben az időbem, órában egyél mert az ételnek 2 óra kell mire megemésztődik és ha evés után állsz neki enni begőrcsölsz

És mégegyszer mondom 5 óra utná ne egyél és menj el eddzeni (azt amit mondtam az elején)

MÉGEGYSZER!!!!!! reggelid, ebédeb és a délutáni uzsonnád bőséges legyen hogy legyen energiád

És ha meg lett az eredménye akkor 6 óráig ne egyél semkit ha meg lett az eredménye többet ehetsz

Viszlát!Jó edzést! Ez a leggyorsabb megoldás

2011. márc. 12. 12:40
 13/16 anonim ***** válasza:

Utóirat ( én vagyok aki azt írta hogy fuss utána felülés és 5 óra után ne egyél)

NYÚJTSÁL MIELÖTT ELMÉSZ FUTNI, EDZENI MERT MEGSÉRÜLSZ

2011. márc. 12. 12:43
 14/16 anonim ***** válasza:

Én vagyok aki az utolsó 2 üzenetet írta. HÜLYESÉGET MONDTAM AZZAL HOGY 5 ÓRA UTÁN NE EGYÉL SEMIIT EZT FELEJTSD EL MEG MINDENKI AKI OLVASTA. Inább az ember 6 óra fél 7-ig egyen és UTÁNA NE. Legkésöbb fél 7-ig egyél hogy este ne rakódjon oda zsír

A futás is hülyeség azt is fokozatosan csináld. előszőr 5-10 perc és utána annyival emeld amíg neked tetszik. Fokozatosan mindent. És a neten keress hasizom gyakorlatokat

2011. nov. 24. 06:49
 15/16 anonim ***** válasza:

A tápláskozásról hülyeséget mondtam fél 7 kor vacsorázz!! meg és utáne ne egyél ÉS EZ MINDENKINEK SZÓL! A táplálkozás fontos mert az adja az energiát fél 7 kor vacsorázz jó bőségesen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

És az kitart reggelig

2011. dec. 17. 11:53
 16/16 anonim válasza:
8 min abs ird be ezt a youtube ba
2012. máj. 17. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!