Hogyan lehet a leghatékonyabban kocka hasat "varázsolni"? Hatékony edzési terv?
Szia leghatékonyabban úgy lehet kocka has hogy
1. Elmész futsz egyet 30-45-50-60 percet
Persze ha kezdő vagy mégegyszer mondom ha kezdő vagy addig fuss amíg 1000-rel, izommal nem folyik rólad a víz
2. Utána futsz haza és amint haza értél megcsinálsz 100-150-200 felülést (úgy hogy a lábad a levegőben van)
3. 5 óra után ne egyél semmit... DE!!!!!!!!!!!!Viszont a reggelid, az ebéded bőséges legyen(mit értek ez alatt) azt hogy mikor reggelizel, ebédelsz egyél sokat hogy legyen energiád, és hogy ne legyél nagyon gebe, vékony
És olyan fél 2-tő-3 óra fele egyél valamit (bőséget)
Azért ebben az időbem, órában egyél mert az ételnek 2 óra kell mire megemésztődik és ha evés után állsz neki enni begőrcsölsz
És mégegyszer mondom 5 óra utná ne egyél és menj el eddzeni (azt amit mondtam az elején)
MÉGEGYSZER!!!!!! reggelid, ebédeb és a délutáni uzsonnád bőséges legyen hogy legyen energiád
És ha meg lett az eredménye akkor 6 óráig ne egyél semkit ha meg lett az eredménye többet ehetsz
Viszlát!Jó edzést! Ez a leggyorsabb megoldás
Utóirat ( én vagyok aki azt írta hogy fuss utána felülés és 5 óra után ne egyél)
NYÚJTSÁL MIELÖTT ELMÉSZ FUTNI, EDZENI MERT MEGSÉRÜLSZ
Én vagyok aki az utolsó 2 üzenetet írta. HÜLYESÉGET MONDTAM AZZAL HOGY 5 ÓRA UTÁN NE EGYÉL SEMIIT EZT FELEJTSD EL MEG MINDENKI AKI OLVASTA. Inább az ember 6 óra fél 7-ig egyen és UTÁNA NE. Legkésöbb fél 7-ig egyél hogy este ne rakódjon oda zsír
A futás is hülyeség azt is fokozatosan csináld. előszőr 5-10 perc és utána annyival emeld amíg neked tetszik. Fokozatosan mindent. És a neten keress hasizom gyakorlatokat
A tápláskozásról hülyeséget mondtam fél 7 kor vacsorázz!! meg és utáne ne egyél ÉS EZ MINDENKINEK SZÓL! A táplálkozás fontos mert az adja az energiát fél 7 kor vacsorázz jó bőségesen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
És az kitart reggelig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!