Nagyon izmos a vádlim. Mit tehetnék? Bővebben lent.
18éves vagyok, kb 5évig (10-15éves koromig )kézilabdáztam meg futottam, szóval elég aktívan sportoltam... aztán abba kellett hagynom, mert lett egy ínszalagszakadásom a térdembe... azóta nem is sportoltam nagyon (tesi óra meg nagyon ritkán itthon) de az izom nem tűnt el a vádlimról. Izomról beszélek nem hájról, mielőtt még az okosak elkezdik magyarázni, hogy márpedig az háj... Nem, ez izom... ha befeszítem kemény és látszik h izom, sőt még a combomat is ha megfeszítem, az is izmos, bár azon van egy kis zsír is...
1.A kérdésem az lenne, hogy mivel tudnám a vádlimat vékonyítani, ugyanis a mostani állapotában olyan mint egy férfié... Szóval barátommal összemértük, ugyanakkora a kettő, pedig barátom súlyzózik meg focizik meg izmos... borzasztóan zavar...
2.A másik meg hogy a combomat mivel tudnám vékonyítani? (mint mondtam azon van zsír és izom is)
(Kb ilyen:
És jó lenne kb ilyen alak:
vagy ez:
20:57 vok
én rég ota gyurok szin izom vagyok és vhogy nem zavar annyira:D sőt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!