Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Nagyon izmos a vádlim. Mit...

Nagyon izmos a vádlim. Mit tehetnék? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

18éves vagyok, kb 5évig (10-15éves koromig )kézilabdáztam meg futottam, szóval elég aktívan sportoltam... aztán abba kellett hagynom, mert lett egy ínszalagszakadásom a térdembe... azóta nem is sportoltam nagyon (tesi óra meg nagyon ritkán itthon) de az izom nem tűnt el a vádlimról. Izomról beszélek nem hájról, mielőtt még az okosak elkezdik magyarázni, hogy márpedig az háj... Nem, ez izom... ha befeszítem kemény és látszik h izom, sőt még a combomat is ha megfeszítem, az is izmos, bár azon van egy kis zsír is...

1.A kérdésem az lenne, hogy mivel tudnám a vádlimat vékonyítani, ugyanis a mostani állapotában olyan mint egy férfié... Szóval barátommal összemértük, ugyanakkora a kettő, pedig barátom súlyzózik meg focizik meg izmos... borzasztóan zavar...

2.A másik meg hogy a combomat mivel tudnám vékonyítani? (mint mondtam azon van zsír és izom is)

(Kb ilyen:

[link]

És jó lenne kb ilyen alak:

[link]

vagy ez:

[link]

2010. jan. 23. 17:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

20:57 vok

én rég ota gyurok szin izom vagyok és vhogy nem zavar annyira:D sőt

2010. jan. 26. 16:58
 12/12 A kérdező kommentje:
És te hány éves vagy? Sztárok közül kinek az alakjához (izmozatához) tudnád hasonlítani magad?
2010. jan. 26. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!