1.5km után mindig elkezd begörcsölni vagy a talpam vagy a vádlim, néha ez, néha az. Mit tehetnék ellene?
Heti 3x járok el úszni, általában 1.5-2km-t úszok (ez szerintetek elég? [csak egy mellékes kérdés]), és a vége fele mindig begörcsöl a lábam, no nem komoly, hogy elmerüljek, de azért érezhetően kényelmetlen érzés. Mit kéne szednem, hogy ez ne forduljon elő? Kb. 1 hónapja kezdtem, lehet azért, mert még nem szoktam hozzá (vagy ez hülyeség?)? Szoktam bemelegíteni, csak időszűke miatt ezek általában 5 percesek, de a vízben is először leúszok 3-4 felvezetőt, aztán állok neki a gyors tempóba.
Szóval mit ajánlotok?
köszönöm
Magnéziumot. Nem kell minden nap, de föleg azokon a napokon mikor mész edzeni.
MagneB6 vagy ilyet. akár pezsgötabbletát is.
Az izomgörcs az magnézium hiány miatt van.
terhesség alatt a görcsök, föleg vádli görcs tök természetes, rengeteg magnéziumot kell szedni.
ugyan ez a sportolásnál is.
Értem, köszönöm. Azt találtam, hogy van a Magne B6, vagy a Béres magnézium B6, viszont a hatása ugyan az nem? Melyik lenne a jó szerintetek?
És mikor vegyem be? úszás előtt, vagy reggel de úszás napon?
Itthon van ilyen pezsgőtabletta, eddig azt vittem mindig, de vagy nem használt, vagy csak kamu ami rá van írva :-\
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!