Nagyon izmos a vádlim. Mit tehetnék? Bővebben lent.
18éves vagyok, kb 5évig (10-15éves koromig )kézilabdáztam meg futottam, szóval elég aktívan sportoltam... aztán abba kellett hagynom, mert lett egy ínszalagszakadásom a térdembe... azóta nem is sportoltam nagyon (tesi óra meg nagyon ritkán itthon) de az izom nem tűnt el a vádlimról. Izomról beszélek nem hájról, mielőtt még az okosak elkezdik magyarázni, hogy márpedig az háj... Nem, ez izom... ha befeszítem kemény és látszik h izom, sőt még a combomat is ha megfeszítem, az is izmos, bár azon van egy kis zsír is...
1.A kérdésem az lenne, hogy mivel tudnám a vádlimat vékonyítani, ugyanis a mostani állapotában olyan mint egy férfié... Szóval barátommal összemértük, ugyanakkora a kettő, pedig barátom súlyzózik meg focizik meg izmos... borzasztóan zavar...
2.A másik meg hogy a combomat mivel tudnám vékonyítani? (mint mondtam azon van zsír és izom is)
(Kb ilyen:
És jó lenne kb ilyen alak:
vagy ez:
Az a baj, (illetve nem baj) hogy csak akkor fog eltűnni, ha szó szerint koplalsz vagy anorexiás leszel. Ezt úgy hívják, hogy "emlékező izomzat" és gyerekkorban alakul ki. Vagyis azt jelenti, ha valaki újra elkezd sportolni egy ilyen kialakult izomzattal akkor hamarosan ugyan úgy fog kinézni mint azelőtt.
Szóval nem tudok neked megfelelő tanácsot adni. Koplalni ne koplalj!
Hát sztem az első linken elég izmos Britney (és nem britni) lába...
Olyan lábakat szeretnék mint a 2.-3-linken :( Köszi a második válaszolónak, de remélem vmit csak lehet csinálni... Már nagyon utálom a lábam :/
Várom még a véleményeket!
Szia!
Lehet hülyeség amit írok ,de lehet a maszírozás, vagy tudod vannak maszírozó kisebb gépek, azok csökkenthetik a térfogatát. Lehet ez segítene az izomnál is! Én erre tudok csak gondolni. Éhezni meg tényleg nem érdemes.
Jajj ne stresszeld magad ilyennel. Ha tetszel a pasiknak akkor minden rendben. És elkeseríteni sem szeretnélek, de grafikusként nyugodtan írhatom, hogy a képeken nem kevés photoshop-os utómunka történt.
Vékonyítani nem nagyon fogod tudni, mert valószínű izmos.. Próbáld meg kevesebbet terhelni. És ne aggódj ezen!
vkinek az a baja hogy izmos?XD
vannak emberek akik ennyire unatkoznak hogy ha nincs problémájuk kitalálnak vmit hogy legyen
Én személy szerint TELJESEN odáig vagyok az izmos női lábakért! Ha Neked tényleg olyan lábaid vannak, mint amit a képen mutattál, akkor nagyon, de nagyon szexi lábad van számomra, a másik, amilyenné válni szeretnél, pedig nekem kifejezetten taszító! Hidd el nekem, hogy több pasi szereti az izmosabb lábú lányokat, mint ahányan a gebéket. Szebb vagy Te így! Nem beszélve arról, hogy izmos comb még több van, mint izmos vádli, az elég ritka, légy hát büszke rá! Szóval én azt mondom, fogadd el magad, mert szexi vagy!
De mivel nem az volt a kérdésed, hogy tetszel-e így a válaszolóknak, nem kerülöm meg a választ. Ha mindenképpen vékonyítani szeretnéd, akkor nyújts sokat combra és vádlira, a nyújtás kiválóan slankítja az izmokat! Persze nem fog igazán feltűnően csökkenni a méretük, de azért észrevehető lesz a változás. Mivel sokáig sportoltál, valószínűleg ismersz hatékony nyújtógyakorlatokat.
Szóval, ha vékonyítani akarsz, sok sikert, de ha nem, akkor annak még jobbad örülök. :)
Köszönöm a kedves és segítő válaszokat:))
Utolsó előtti pedig drága ha nem tudsz a kérdésre válaszolni akkor tedd meg hogy nem írogatsz feleslegesen...
Attól h esetleg neked ilyen jellegű problémád nincs, nekem még van, és elég sokx előfordult már hogy ,,kicsúfoltak,, h milyen izmos lábam van. Szal vagy kerüld ezt a kérdést, vagy normálisan válaszoljál!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!