Rendszeres gyúrással (heti négy edzés. Másfél óra) mennyi idő alatt tudom elérni (16 éves vagyok) azt hogy tényleg látszódjanak a hasizmaim meg a többi izmom úgy, hogy mostmég egy kis súlyfelesleg is van rajtam?
Mit gyúrsz? Tésztát? Mert akkor elég sokáig.
A testépítéshez (mint mindenféle sporthoz!) megfelelő étkezés kell. Attól, hogy te lejársz egy konditerembe akár tömegnövelni, akár szálkásítani, attól nem megy le a súlyfelesleg. Azt úgy tudod leadni, hogy rengeteget futsz, csinálsz más kardió és erőnléti gyakorlatokat (pl. légiós fekvőtámasz). A hasizomhoz pedig genetika kell. Van aki rengeteg edzéssel és megfelelő étkezéssel sem tud kidolgozott hasfalat produkálni, mert ilyenek a génjei.
Konzekvenica: az általad gyúrásnak nevezett tevékenység mellett járj el rendszeresen futni, és figyelj oda a tényleg rendszeres és változékony táplálkozásra!
dehogy évek:D
énis ennyi idős vagyok és haver nagyon könnyen hízunk és fejlődunk még ...
én 1 év alatt 20kg hiztam és nagyon látszik.
kajára figyek napi 8kaja minimum és ennyit edzek énis.
persze nem tul sok pihenéssel edzés közben,
és erőltesd magad mert az edzés minőség is fontos.
Nem évek, ez tényleg hülyeség, de idő kell hozzá!
Szálkásítani kell, akkor fognak az izmok kitűnni
Mondjuk a Scitec Revex16 kapszulája igen jónak bizonyul ha fogyni szeretnél, csak a gyomrodra vigyázz,eléggé ki tudja készíteni!
Fehérje dús étrend, mondjuk tojás(fehérje) zab, rizs, csirkemell...stb és szálkásítás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!