Milyen táplálékkiegészítőt szedjen egy lány edzés után? (lent) (18 éves és 48 kg vagyok )
Figyelt kérdés
Edzés utánra gondoltam valamit, mivel már délután nem igen szoktam enni és nem csak azért mert jönnek a pluszkilók (még örülnék is ha feljönne) és mert egészségtelen hanem mert sokszor nem is kívánom a kaját edzés után. Mindig délután edzek van amelyik edzésemnek 4-kor van vége, van aminek 8kor... Bár akkor is mindenképp kell valami amitől regenerálódni tud az izom, a szervezet. Szóval tud vki konkrétan ilyen port ajánlani vagy milyen összetevőkre és arányra figyeljek oda ha keresek? És egyáltalán elég shake-t inni edzés után vagy tényleg kell valami normális kaja, esetleg ha vki leírná mit jó ilyenkor enni csirke, rizs...?2011. máj. 25. 20:52
1/3 anonim válasza:
edzés után kell a kaja, elsősorban csirke és rizs, ahogy mondod. de közvetlenül edzés után célszerű lenne visszatölteni az izmokat, tehát valami fehérje turmix (whey pro, vagy más), esetleg tömegnövelő (valami alacsonyabb szénhidrát tartalmú).
2/3 anonim válasza:
mark86
edzés utánra bármilyen tejsavó protein megfelel (30gramm,+30gramm dextróz),cytogen whey pro (sajnos meg fog szűnni de még kapható),100% whey protein,ha sokallod az árukat megteszi a power protein is (nagy része szója=ízben elmarad a tejsavótól)de megteszi!
keress rájuk! ja és nem elég a turmix minél előbb kell a szilárd kaja,nem kötelező a csirkerizs mert 1.nem diétázol hanem +kilókat szeretnél
2.ebben az időszakban nyugodtan ehetsz szinte bármit!
pl:rizs,krumpli,durum tészta,hal,tojás,bármilyen hús vagy hasonlók!
és sok sikert
3/3 anonim válasza:
14 évesen én vagyok 53 kiló(de fiú vagyok)és intenzíven focizok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!