Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kondizok már 2 éve és a...

Kondizok már 2 éve és a mellizmot hogy tudom mozgatni? Nagy mell kell hozzá vagy lehet viszonylag kicsivel is? Edzéstervnek is benne van a része? Vagy gentika? vagy bárki meg tudja tanulni csak koncentrálni kell? válaszokat köszi :D

Figyelt kérdés
2010. jan. 22. 22:04
 1/6 anonim ***** válasza:
59%
Először kell mellizom aztán tudod mozgatni is.
2010. jan. 22. 22:20
 2/6 A kérdező kommentje:
hát ezt nem gondoltam volna... :D de genetika kérdése? v gyakorlás? vagy edzésterv? van mellem nyugi nem kicsi :)
2010. jan. 22. 22:27
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát érezni kell az izmot, de nem vágom hogy mi nem megy neked ebben. Én már 1 éve nem edzettem, de ma is gond nélkül mozgatom a mellizmaimat. Feszíts be külön-külön, és menni fog.
2010. jan. 22. 22:30
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes, de vannak, akik nem tudják csak úgy mozgatni az izmaikat, nem tudnak "feszíteni", hiába van méretes izomzatuk.

A mellizmodat még hályas csöccsel is tudod mozgatni (már elnézést), ekkor rezegni fog a zsíros matéria, szóval nem edzés, hanem valami más, spéci gyakorlás kérdése. De mint mondtam, találkoztam már edzésen pár emberrel, akiknek ez egyszerűen nem megy, bennem viszont azelőtt soha fel nem merült, hogy ez bárkinek gondot okozhat, annyira természetes volt.

2010. jan. 22. 22:35
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem az igazi ha két év edzés után nem megy, azt jelenti, hogy nem "tanultad meg a mellizmod" (sajna jobban nem tudom megfogalmazni). Izom érzet kell hozzá. Koncentrálj csak a mellizmodra és feszíts meg. Nem kell hozzá feltétlen nagy mellizom, de ott mindenképpen látványosabb mert nagyobbat tud mozogni feszítésre. Folytasd az edzést és gyakorold az izomérzetet. Ha külön meg tudod feszíteni a mellizmodat akkor mennie kell.
2010. jan. 23. 10:03
 6/6 anonim ***** válasza:
52%
szvsz utolsónak igaza van +2 éve rosszul edzed a melled!!!
2010. jan. 23. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!