Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért nem tudok futni?

Miért nem tudok futni?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudok futni. Ha elkezdek futni kb. az első 1-2 perc után vörös vagyok,alig kapok levegőt és van hogy szédülök is. Egyébként nem vagyok kövér meg semmi ilyesmi.De egyszerűen nem megy és nem tudom miért van ez. De például, ha itthon tornázok azt simán bírom meg hetente 1x vagy 2x eljárok Kangoozni. De a futást nem bírom. Mit csináljak?

2014. szept. 26. 22:34
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én is így voltam. Gyakorolni kell és akkor menni fog. Ha gondolod töltsd le mobilra a C25K nevű appot, nagyon jó 8 hetes tréning program, a végére le fogsz tudni futni 5 kilómétert!
2014. szept. 26. 22:40
 2/4 anonim ***** válasza:
0%

Ne fuss. Futni a gyáva emberek szoktak! ;)

Az oldalad nem fáj?

2014. szept. 26. 23:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen az első válaszoló jókat mond! Gyakorlás és gyakorlás nem szabad fel adni.
2014. szept. 26. 23:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Mert nincs állóképességed, de ahogy a többiek is írták, gyakorlás, gyakorlás és gyakorlás
2014. szept. 27. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!