Mennyit nyomtok ki fekve? (de komolyan mennyit? )
mindkét videot láttam már :)
egy győzelem nem jelent semmit
ennyi erövel kurt angle is győzte már le big show-t de mégsem mondjuk hogy erösebb nála
http://www.youtube.com/watch?v=tLCAD8Jadcg&feature=related
nézd meg ezt ez nincs megvágva és sokkal nagyobb az auto is:) nézze meg mindenki aki kételkedik meg az is aki nem sztem érdemes:D
higyjétek el ennél több erö nem szorult senkibe sem a pankrácio történetébe egyetlen kivétel van andre the giant de ő még big show-nál is nagyobb sajnos már meghalt:(
ha mindenképp big show-val vetekedö erejü embereket keresünk akkor azt a multban kell keresgélnünk nem a jelenben.pl giant gonzales...
Akkor is Mark HEnry. =)
Big Show meg se bírta mozdítani^^
Amúgy tök érdekes, itt is akkor vált el a kamera, amikor elkezdi "emelni"...=D
De szerintem felesleges veszekedni, végülis sosem derül ki, hogy ki a legerősebb, mert nem ölik meg egymást.
De pl. ha igazi verekedés lenne, mondjuk egy Big Show vs. Mark Henry, akkor valószínű a Big Show nyerne, mert egy fokkal fürgébb a Henrynél. Viszont az erősportokban meg a Henry nyerne, mert el kell ismerni, hogy ilyen téren erősebb a Big Shownál.
(Azt viszont megmerem kockáztatni, hogy rendes bunyóban a Batista a röpke kis 130 kilójával szarrá verne mindenkit, ha bevadul. =) )
big show az erősebb én akkor is azt mondom.
mi az hogy meg se birta mozditani mark henryt?láttam én már ahogy kinyomta a feje fölé kane-t aki olyan 150kg körül van,vagy felemelte viscera-t többször is aki szintén vhol 230 kg van.
a videohoz pedig annyit hogy az élö közönség is ott van.gondolod hogy elöttük csalással ezt meg lehetett volna oldani.
big show-nál erösebb pankrátor csak 1 van sajna már csak volt andre the giant.
ja és batista csak idén vagy 3x kikapott rey misteriotol is:D
sztem esélye se lenne
meg már csak azért is big show erösebb mert nagyobb sulyban és magasságban is joval.mármint mark henrynél
szal ez nem kérdés de a méretéröl meg senki sem tehet.
aki kétségbe vonja big show erejét még most is az szoljon aztán leszervezek neki egy meccset ellene:D:D
aki megemeli kap ajándékba 2millio pénzjutalmat:D
igazad van kérdező.sprotokban jobb de csak azért mert big show soha nem volt sulyemelö igy nem tudhatjuk hogy mire képes pl egy erös ember versenyen.
de jelenleg mind2en pankrátorok és abban big show a jobb.
ugye hogy tényleg nem nagy dolog cena kivégző mozdulata.
sokkal nehezebb rendesen felemelni.aki probálta az tudja.
ugy lehet simán 220kg-t is felemelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!