Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit csinaljak hogx feszesebb...

Mit csinaljak hogx feszesebb legyen a mellem?

Figyelt kérdés
Feszesebb melleket szeretnek hogyan mivel? 17/L
2014. szept. 20. 17:49
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
81%
Műtéttel max. Edzéstől nem lesz jobb.
2014. szept. 20. 18:10
 2/15 anonim ***** válasza:
0%
A francokat nem. Még ha azt írtad volna, hogy nagyobb nem lesz, az igaz de feszesnek feszesebb lesz, nagyon szép dekoltázst lehet csinálni, még a melleket is meg lehet emelni. Mellizomra kell edzeni. Ezenkívül van egy csomó mell feszesítő, amit a mellre kell keni/dörzsölni. A szőlőmagolajat ajánlom, tudtommal az a legjobb erre a célra. Plusz ha van barátod, simogassa sokat. A férfi kéz érintésénél nincs jobb módszer. Ez furcsán hangzik, de tudományosan bizonyított tény.
2014. szept. 20. 18:37
 3/15 aikiboxer ***** válasza:
Utolsó csak szólok hogy Cyan egyrészt nő, másrészt elég jól ért hozzá. Amiket írsz azok nagyjából a halottnak a csók.
2014. szept. 20. 18:41
 4/15 anonim ***** válasza:
74%

Aszondja szőlőmagolaj :D

Már tudom kikből szedi meg magát a kozmetikai-üzletág. :)

2014. szept. 20. 18:42
 5/15 anonim ***** válasza:
73%

Ha meg jó sokat visszatartod a sz4rt, az meg szélesíti a csípődet, mert belülről kinyomja, ez tudományosan bizonyított tény.

Látod, lehet hülyeséget beszélni "tudományos tény" címszóval, az továbbra is hülyeség marad forrás nélkül, és csak a hülyék fogják elhinni. Mert hogy néhány dolog, amit írtál, bődületes nagy szamárság.

2014. szept. 20. 18:45
 6/15 anonim ***** válasza:
69%

Maximum hízással, de az sem 100% (meg nem is cél, ha jól sejtem). Sajnos ha egyszer utoléri a "végzet", akkor az olyan is lesz, nincs más, mint pakolgatni a pénzt, hogy egy plasztikai sebész alaposan rendbe tegye. (Én sokat fogytam, azóta pedig még többet szálkásodtam, már alacsonyabb a testzsírom, és mellem az minimális maradt, a baj csak az, hogy előtte nagy volt... Úgyhogy ez van, addig marad a trükközést, míg a pénzt összeszedem egy normális lökhárítóra.)

"A férfi kéz érintésénél nincs jobb módszer. Ez furcsán hangzik, de tudományosan bizonyított tény."

Egyetértek, bár a mellfeszesítésre semmiképp nem jó, viszont stresszoldónak kiváló :-)

2014. szept. 20. 19:08
 7/15 anonim ***** válasza:
69%

A 2. válaszoló egy igazi idióta. Feszesítő krém?? Lol. Ekkora gyokeret.:)

ja, és feszesíő gyakorlat sincs. Ha már a mell tartószalagjai kilazultak, megereszkedett a mell, akkor azt csak műtéti úton lehet korrigálni. Ez van, ez a kőkemény igazság.

2014. szept. 21. 10:31
 8/15 anonim ***** válasza:
52%

Jajj, leszavazott a kis drága :)

De rossz most így nekem, hogy én leszavazott vagyok ő meg ostoba.

2014. szept. 21. 10:58
 9/15 anonim ***** válasza:
0%
gyökér? De legalább okos. Már csak azért is mert a kérdésre válaszoltam.
2014. szept. 21. 13:19
 10/15 anonim ***** válasza:
57%

Inkább ne legyen semmilyen válasz, mint hülye válasz, tudod :)

Innentől kezdve továbbra is illik a gyökér jelző.

Egyébként hogy lehet valaki "gyökér, de legalább okos"? Lehet valaki lassú, de legalább gyors is? Vagy alacsony, de legalább magas is??

2014. szept. 21. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!