Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Nem bírom a futást és rossz,...

Nem bírom a futást és rossz, mit csináljak hogy jobban menjen?

Figyelt kérdés

Kedden futjuk tesiből a 12 percet....MIndennnap van tesin, amiken folyamatosan futunk.Nyilván pihenéssel. Nagyon hamar elfáradok és elkez fájni a lábam, meg a levegőm beszorul. Nem szeretnédk rossz jegyet kapni mit csináljak, hogy jobb legyen?

És még egy kérdés ha hosszabb ideig futok vagy gyorsan kell futni és utána leállok elkezd fájna, szúrni a vádlim.Nagyon kellemetlen, lépni is alig tudok. Ez csak nemrég jelentkezett. MItől lehet?

2014. szept. 18. 21:47
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Tojd már le, hogy pont futni nem tudsz. NEM MINDENKI TUD JÓL FUTNI!!! Gondolom nem csak futni szoktatok tesi órákon. Biztos van olyan, amiben meg te vagy a jó, és más kevésbé.

Én sem tudok futni, tök béna meg lassú vagyok, de kijárok kocogni, a saját tempómban, kényelmesen.

Egy normális tesitanár, ha látja az igyekezetet, hogy próbálod, akkor nem adhat rossz jegyet.

Mutasd meg neki, hogy másban viszont jó vagy.

2014. szept. 20. 09:33
 12/20 A kérdező kommentje:
Tesiből teljesen béna vagyok, mindenből, pedig igyekszem :DD
2014. szept. 20. 11:22
 13/20 anonim ***** válasza:
Nem igaz az. Biztos megy valami.
2014. szept. 20. 12:50
 14/20 A kérdező kommentje:
Sajnos ez nem igaz :D Jobban megy a földrajz meg a fizika
2014. szept. 21. 20:02
 15/20 anonim ***** válasza:
Én meg pont fizikából vagyok hülye. Majd fog az menni. Mindenből amúgy is nehéz megfelelni. Ne izgulj rajta.
2014. szept. 21. 20:38
 16/20 A kérdező kommentje:
:DD Hát most már nem izgulok...
2014. szept. 21. 21:37
 17/20 anonim ***** válasza:
Mert? Mi történt, hogy már nem izgulsz?
2014. szept. 22. 17:12
 18/20 A kérdező kommentje:
Hát már nem érdekel a tesi, tudom, hogy nem lesz jó, inkább másra koncentrálok...meg drukkolok, hogy essen az eső és ne fussuk le :D
2014. szept. 22. 17:23
 19/20 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg. Ma én is futottam, ráadásul beteg vagyok, fáj a torkom, valószínűleg kettest kaptam vagy egy egyest.
2014. szept. 23. 14:49
 20/20 A kérdező kommentje:
Jujj nekem jól sikerült... 5-ös lett...igaz utána úgy éreztem meghalok...
2014. szept. 23. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!