Egy hét után én láthatok változást magamon?
Figyelt kérdés
Szóval apró dolgokra gondolok, hogy picit formálódott a testem talán feszesebb is lett. Aktivabnak érzem magam. Igaz szülésem előtt is mozogtam másfél év elteltével újra sportolhatok. Súlyt csak egy hónap múlva tervezek mérni. Amúgy most nem tudom ott volt e változás. Kezdő súlyom 78.7kg volt.2014. szept. 18. 10:29
1/3 anonim válasza:
Szerintem annyit mindenképpen érezhetsz, hogy jobb a közérzeted, és jobban fogod magad érezni. Volt egy olyan felmérés, hogy a nők edzés után vékonyabbnak érzik maguk. Ezért már megéri sportolni:D
2/3 A kérdező kommentje:
Most kimondottan jól érzem magam. Már ezért megérte.
2014. szept. 18. 10:57
3/3 anonim válasza:
Apró változást érezhetsz, de igazi jó eredményt nem pár hét alatt lehet elérni, hanem hónapok, évek kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!