Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A ricinus olajtól mennyi idő...

A ricinus olajtól mennyi idő alatt láthatok, várhatok változást?

Figyelt kérdés
Most mell felett ér a hajam , de nagyon szeretném , hogy mell alá érjen. Bár elég lassan nőtt idáig a hajam.
2012. máj. 19. 14:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem a ricinus inkább erősítette, szebbé varázsolta a hajam, de kell hozzá egy jó pár hetes kúra, hogy legyen látszatja. Én általában heti 2x raktam fel pakolásnak, volt, hogy egész éjszaka rajta volt, sokat segített az biztos. Szempillára is tökéletes, kis fültisztító pálcával bekened a pillákat lefekvés előtt, pár hét és gyönyörű, erős pillákat varázsol.
2012. máj. 19. 14:46
 2/4 anonim ***** válasza:

Hol veszitek a ricinus olajat? És mennyibe kerül? Hogyan teszitek fel a hajatokra?

Én is szeretném szebbé és hosszabbá varázsolni a hajam, de vasalom és így eléggé töredezik a vége..nehezebben nő.

2012. máj. 19. 15:39
 3/4 anonim ***** válasza:

Én patikában veszem, 1-2 decis kiszerelésben lehet kapni és nem vészes, olyan 200-300 Ft körül van az ára.

Én száraz hajra kenem fel, jó alaposan a tövekre és a végére is, viszont érdemes leöblíteni előtte a hajat és félig megszáradni hagyni, ha lakkot vagy sok habot, mást használsz. Betekerem törölközőbe és hagyom ameddig lehet, van, hogy egész nap rajta van. Van, aki tojássárgájával keveri ki, úgyis jó, csak akkor nem lehet sokáig rajta hagyni, mert a sárgája nagyon megszárad és kőkemény lesz a haj. Utána viszont jó alaposan meg kell mosni, kicsit nehezen jön le az olaj, akár 3x-i mosás és öblítés is kell, utána meg a szokásos hajbalzsam.

A töredezett hajvégekre viszont nincs csodaszer, csak az olló. Viszont ricinusos pakolásokkal erősödik a hajszál, szóval kevésbé lesz törékeny.

2012. máj. 19. 21:09
 4/4 anonim ***** válasza:
Köszönöm (:
2012. máj. 19. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!