Futók! Szerintetek így le fogok tudni fogyni? Vagy változtassak valamin?
160 cm magas vagyok és 64 kg. Kimondottan nem vagyok elhízva, de az elmúlt egy évben felszedtem 8 kg-ot, ami nagyon csúnyán meglátszik és szeretném leadni. A plusz kilók oka valószínűleg az, hogy évek óta vannak szorongásos problémáim, és sajnos gyakran a legnagyobb örömömet az evésben találom. Múlt héten elhatároztam hogy változtatni akarok, mert ennek rossz vége lesz. Azóta mindennap futok esténként. Fél órán át tudok úgy futni hogy egyszer sem kell hogy megálljak, nem érzem magam szörnyen elfáradva. Mennyi idő után kezdjem el növelni a futások idejét? Vagy elég a napi fél óra? (4 km-t teszek meg ez idő alatt) Végig azonos tempóban fussak, vagy váltogassam futás közben a tempómat? Ehetek valamit futás után, ha igen, miket érdemes?
23/L
Szerintem az intervall edzés nagyon megterhelő, nem csinálnám többször, mint heti kettő, de ha nem lennék edzett, akkor heti 1. Sokan lebecsülik az intervall edzés sérülés veszélyét.
BTW, a te adataiddal a fél órás futásod kb 3oo kCal-t éget el. Ez nagyon kevés, kb 4o g chips-ben van ennyi energia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!