Jó így az edzéstervem vagy változtassak rajta valamit? Fogyni szeretnék.
Figyelt kérdés
Diétás (szálkásító) étrend mellé persze. :)
Szóval úgy gondoltam, hogy
hétfő aerob + súlyzós edzés
kedd aerob + tánc
szerda aerob + súlyzós edzés
csütörtök aerob + tánc
péntek súlyzós edzés + tánc
szombat aerob
vasárnap tánc
2012. jan. 5. 09:03
1/8 anonim válasza:
Jó, hogy írtad a diétát, mert az a lényege.
Ha így bírod, akkor jó lesz, nekem biztos kellene egy pihenő nap, de van akinél ez nem gond. Hajrá!
2/8 A kérdező kommentje:
A táncot nem tudom kihagyni, az aerobot meg olvastam, hogy fogyásnál fontos...
Esetleg annyit tudok, hogy a szombati aerobot átnyomom vasárnap reggelre, ha tényleg fontos a pihinap.
2012. jan. 5. 09:11
3/8 anonim válasza:
Nem fontos átrakni, ha így bírod, (majd meglátod és módosítod) én magamra gondoltam, hogy nem bírnám. Fiataloknak megy ez :)
4/8 A kérdező kommentje:
Hmmm, oké, köszi, akkor első héten megpróbálom így végignyomni, aztán meglátjuk megy-e. Mert eddig csak a tánc volt meg ezekből... :D
2012. jan. 5. 09:20
5/8 Robi.88. válasza:
Étrend tényleg nagyon fontos meg a tomenytelen foyladek. Vannak olyan hulye tévhitek h vizesedsz majd stb de pont az ellenkezojet éred el vele és ráadasul a méreganyagok sokkal konnyebben "oldodnak" ki a zsirszovetekbol amik igy konnyebben "bomlanak" le. A sulyzos edzes meg az aerob mit takar? Eloszor sulyzos edzést csinald és utana az aerob részét! sztem sem artana legalabb egy de inkabb 2 piheno nap
6/8 anonim válasza:
Robi.88. igazad van, ha egyben van a súlyzós edzéssel az aerob, akkor először menjen a súlyzós, de ha a kérdező úgy értette, hogy reggel aerob, délután súlyzós akkor úgy még jobb.
7/8 A kérdező kommentje:
mindig reggel van az aerob, azzal kezdek :D
2012. jan. 5. 10:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!