Valaki segít nekem étrendet összeállítani ezek mellé?
Figyelt kérdés
Heti 2x 1,5 óra és 1x 1 órás kézilabda edzésem van + 2x 45 perc kondi (amit még nem tudok, hogy lesz, mert sulis óra). Az étrenddel kapcsolatban nem tudom hogy kéne, meg mit kéne csinálnom. 15 éves vagyok, szóval anyukám főz a családra, és szinte mindig, csak a gyorsan elkészíthető, zsíros dolgokat, húst, krumplit vagy tésztát csinál, és ha valaki tudna segíteni, pl., hogy hétfőn: reggel xy időpontban ezt kell enni, pár órával később meg ezt. Stb. Szóval aki ráér, és van kedve segíteni nekem, az írjon privit! :)2014. szept. 9. 00:15
1/2 anonim válasza:
A zsiros dolgokat csökkenteni kene.
Húsnak csirke,hal vagy marha,valamint tojas.
Köretnek több rizs,zöldség
Tésztanak,kenyernek teljes kiőrlésút vegyetek
Reggelire tojas,sajt,gyümölcs
Tízórai húsos szendvics,teljese kiőrlesű kenyérben
Ebedre hús,rizs,zöldség
Uzsonna szendvics
Vacsora túró,hús,zöldség
2/2 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen! Es valtoztassak valamennyit rajta, hogy nem mindig ezeket egyem, vagy jo igy?
2014. szept. 9. 16:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!