Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Valaki segít nekem étrendet...

Valaki segít nekem étrendet összeállítani ezek mellé?

Figyelt kérdés
Heti 2x 1,5 óra és 1x 1 órás kézilabda edzésem van + 2x 45 perc kondi (amit még nem tudok, hogy lesz, mert sulis óra). Az étrenddel kapcsolatban nem tudom hogy kéne, meg mit kéne csinálnom. 15 éves vagyok, szóval anyukám főz a családra, és szinte mindig, csak a gyorsan elkészíthető, zsíros dolgokat, húst, krumplit vagy tésztát csinál, és ha valaki tudna segíteni, pl., hogy hétfőn: reggel xy időpontban ezt kell enni, pár órával később meg ezt. Stb. Szóval aki ráér, és van kedve segíteni nekem, az írjon privit! :)
2014. szept. 9. 00:15
 1/2 anonim ***** válasza:

A zsiros dolgokat csökkenteni kene.

Húsnak csirke,hal vagy marha,valamint tojas.

Köretnek több rizs,zöldség

Tésztanak,kenyernek teljes kiőrlésút vegyetek

Reggelire tojas,sajt,gyümölcs

Tízórai húsos szendvics,teljese kiőrlesű kenyérben

Ebedre hús,rizs,zöldség

Uzsonna szendvics

Vacsora túró,hús,zöldség

2014. szept. 9. 11:24
 2/2 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen! Es valtoztassak valamennyit rajta, hogy nem mindig ezeket egyem, vagy jo igy?
2014. szept. 9. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!