Lehető legolcsóbb tömegnövelő étrendet segítene nekem valaki összeállítani?
Ezalatt azt értem hogy különféle értendkiegészítők nélkül.
Csirke rizs, egyéb főtt ételek nem igazán elképzelhetők, mivel iskolába járok 8-14:05-ig. Az edzés 14:30-kor kezdődik. Haza kb 17:30-kor tudok érni, főtt ételt akkor tudok leghamarabb fogyasztani.
Testsúlyom 66kg. 17F
Legolcsóbban csirkecomb-rizs kajával jönnél ki. Reggel protein+ zabpehely. Legolcsóbb protein a pwer protein lenne, de az szójás cucc, nem nagyon ajánlom, de ha a lóvé a fontos..
Suliba is lehet dobozban vinni!
tejalapú élelmiszerek kimaradtak az étrendből úgylátom.
Pl 500 ft az kb 3 liter tartós tej ennek fehérjetartalma kb 90 gramm ami úgy ahogy jó is
vagy fél kiló túró az is kb 100 g fehérje v sajt ott pl márkafüggő
vagy tojás is lehetne 10 darab plusszba 500 ft ból ami angyjából 60 gramm plusz fehérje ezeket be tudod iktatni plusz étkezésnek és már ki is van egészítve az étrend fehérjedús tápanyagokkal.
Akkor reggel mehetne zabpehely+tej (bár a tejet én kerülöm), majd 2,5-3 óránként pl valami fehérje+teljes kiőrlésű kenyér vagy rizs. Pl csirkecomb-rizs vagy tojás-rizs, esetleg tk kenyér-tojás.
A túró pedig este lefekvés előtt kellene.
Napi 3 liter tej úgy megfosat, mint állat, nem beszélve a többi cunciságról, ami a tejben van, meg arról, hogy egy olcsóbb csirkemell, vagy éppen a csirkecomb, de még fehérjeporból is van olyan, ami olcsóbb, mint a tejben levő fehérje egységára.
Amúgy mennyi most egy liter tej? Mert mintha emelték volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!