Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » 16 éves 59 kg vagyok és most...

16 éves 59 kg vagyok és most vettem Hypermass 5000-t és creatint mono-t de ugy gondolom hogy inkább nekem kéne összeállitani egy tömegnövelőt mert ugyebár hizni szeretnék. Ehhez mi szoltok?

Figyelt kérdés

Still MAss-os WPC 80+Palantinose+Creatin avagy Still mass-os 6:3:1-es fehérje + Zab VAgy megint Palantinose+Creatine

Esetleg valami vitamint vagy BCAA-t rakjak bele?ÉS sezdáse miként legyen?REggel sima fehérje edzés után a turmix?

Köszi a választ

2012. nov. 20. 21:52
 1/4 A kérdező kommentje:
ja és még annyi hogy dextrózt pakoljak-e bele?
2012. nov. 20. 22:03
 2/4 anonim ***** válasza:
A legolcsóbb, legegészségesebb és legjobb az lenne, ha zabpelyhet őrölnél le valamivel és azt kevernéd össze valamilyen kevert fehérje készítménnyel, amiben van gyors, közepes és lassú felszívódású fehérje is, de legalább közepes és lassú. Ha ezt sikerül megvalósítani, akkor legyen 3 nagy étkezésed szilárd étellel és dobj még be 3 turmixot abból, amit írtam. Extra kalóriának mehet bele egy kis lenmag- vagy halolaj is.
2012. nov. 22. 18:25
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Az a fehérje jó lesz amit irtam?

2012. nov. 23. 18:40
 4/4 anonim ***** válasza:

Az az igazság, hogy én a WPC80-ban nem bízok. Szerintem, ha az is, amit ígérnek, akkor sem olyan jó minőségű, mint egy elismert gyártó terméke. Ráadásul az csak edzés után lenne megfelelő, mivel gyors felszívódású. Amúgy kevert fehérjét hasonló áron már tudsz venni és megbízható gyártótól. Nézegess webshop-okat, hogy milyenek vannak és válassz egy neked megfelelőt!

Ezeket szoktam nézegetni az árkülönbségek miatt:

sportika.eu

bodybuildingbolt.hu

nutritionplanet.hu

profigym.hu

Mindegyiktől rendeltem már. Mindegyiknél van ingyenes szállítási lehetőség és utánvét, tehát biztonságosak, mivel csak akkor fizetsz, ha a kezedben a termék. A szállítási határidőket is hellyel-közel pontosan betartják, ha mégsem, akkor értesítenek, hogy nincs valami, vagy várni kell. Ha szerencséd van, akkor a te városodban van valamelyiknek üzlethelyisége és akkor személyesen is be tudsz menni.

2012. nov. 24. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!