Hogy tudok összeállítani olyan étrendet, amivel hízni lehet?
Azt sajna nem tudom, hogy ilyet honnan lehet szerezni, de elmondom, hogy én hogy híztam meg:
- napi 8,5 órában ülőmunkát végzek
- nem reggelizek
- mivel a munkahelyemen sincs se időm, se lehetőségem melegkaját enni, így este 5-ig, 6-ig egy darab szendvicsen, vagy valamilyen péksütin vagyok
- ha hazaérek este, jól bezabálok...
Tudom, hogy ez így gáz, és az egészségemnek sem tesz jót, látom, érzem, de ezen a nyomorult munkahelyemen még egy hűtő sincs, hogy legalább salátát, vagy valami ilyesmit ehessek délben...
A sok édesség is hízlal, egyél meg minden este egy fél tábla csokit, hátha...
De amúgy meg ne aggódj az alakod miatt. Van, aki alkatilag kövérnek, míg més vékonynak születik, és úgysem tud ellene tenni semmit. Ha valaki belédszeret, fontosabb, hogy a belső értékeidért legyen veled, és ne azért, ahogy kinézel. Mégha közhely, akkor is. És nagyon sok olyan pasi vagy, akinek a nagyon vékony lányok jönnek be. Mindenki megtalálja a neki megfelelő partnert.
Jaj de buta,aki a gyorséttermet javasolta.Annak semmi értelme,ha felszedsz pár kiló zsírt.
Kezdjél el konditerembe járni és rövid idő alatt felszedhetsz 5-8 kilót.
Egyébként simán találsz ilyen étrendet.Az a neve tömegnövelő étrend.
Erről az oldalról keress ki egy neked tetsző kb 2000kalóriás étrendet.
14:44, neked azt tanácsolom, hogy vegyél egy kis hűtőtáskát, és abban vigyél magaddal a munkahelyedre kaját, mert ez így tényleg nem egészséges :S Mikró van a munkahelyen?
15:17 köszi, megnéztem őket, de ezek nem ilyen gyúrós fazonoknak vannak összeállítva? :D
10:19 ha látnád a bordáimat, nem mondanád ezt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!