Diétához szeretnék étrendet összeállítani, ehhez keresek leírást, honlapot, szakirodalmat?
Itt találsz mintaétrendeket, de gyümölcs felejtős szálkásításnál, mert cukor nem kellene.:)
Van tápanyagtáblázat is fent: [link]
3g*tskg fehérje és 1,5-2g*tskg ch kell
Kalóriatáblázat: [link]
igazából nem szálkásítás a célom csak simán hosszútávon rendszeres testmozgás mellett fogyás, és kiegyensújozottabb étrend, és nekem kell a gyümölcs is mármint az a kevés amit megeszek:P ananász, mandarin, kivi... ennyi semmi más gyümölcsöt nem vagyok képes megenni, viszont ha nincs rost akkor nincs **** remélem értitek:)
zöldségből majdnem mindenevő vagyok... Anyukámék rendkívül egészségtelenül táplálkoznak, ha ezt mondom nekik akkor ordítás lesz a vége, ezért szeretném a teljes étrendemet függetleníteni tőlük, eddig első 18 évemben gyakorlatilag disznó húst ettem kenyérrel vagy krumplival, anyáméknak ez a havi étrend 90%-a, szóval szép nagyra nőttem:) mindig lebetegszem és gyenge az immunrendszerem... ezért is kell a gyümölcs amit le tudok erőltetni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!