Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Izomvesztés elkerülése?

Izomvesztés elkerülése?

Figyelt kérdés

Már 2 hónapja edzek (fegyencedzés és egykezes súlyzókkal). Az elején fehérjeport szedtem (úgy kaptam), de már elfogyott, így én is elkezdtem fogyni az edzéstől. Anyám dolgozik és nem mindig tud főzni, többnyire csak szendvicseket eszek. A napi kalória bevitel épphogy eléri a 2 ezret (170cm/61kg)... Szerintetek vegyek megint fehérjét? Idáig ezt használtam: [link]

Milyet ajánlotok ami nem túl drága, de 2-3 hónapig kitart?

2014. aug. 27. 13:35
 1/4 abripeter válasza:

Szia!

Felesleges szinte az ilyesmi! Üzletről szólnak ezek a dolgok mind, de ha annyira ragaszkodsz a fehérjéhez, egyél sok tojást, az 300 ft körül van /10db! Egy kis plusz fizikai munka kondiba hozza az embert és még fizetnek is érte! :)

2014. aug. 31. 08:14
 2/4 anonim válasza:
Olyan fehérjét kell keresned, ami tej alapú, herbaházban a százados úton (VIII.ker.) találhatsz. A szójaalapú a női hormonok miatt nem jó, szív problémához és szex problémához vezet. Ott találsz megfizethető áron. Még nem árt a ACD K2 és B vitaminok és különböző ásványi anyagok szedése, ilyenkor nagyobb mennyiségben igényli a szervezet a fokozott felhasználástól.
2014. aug. 31. 08:30
 3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2014. aug. 31. 19:10
 4/4 A kérdező kommentje:
akkor egyenlőre még nem veszek fehérjét
2014. aug. 31. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!