Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen mozgásformát válasszak?

Milyen mozgásformát válasszak?

Figyelt kérdés

Lehetőleg egy hozzáértő ember tanácsát szeretném kérni, remélem, akad itt olyan is...

Nemrég elkezdtem jógázni, mert nagyon stresszes típus vagyok, érzem, hogy nagyon el tud lazítani, és közben meg is mozgatja az izomzatom. Viszont úgy érzem, valami "pörgősebb" sport is kellene mellé, mert ugyan szeretek ellazulni, időnként aktív mozgással is ki szeretném adni magamból a fölös energiákat. A gond az, hogy nem tudom mit válasszak.. Vékony alkat vagyok, de nem túl magas, 167 cm, 55kg és 24 éves lány. A csapatjátékok nem vonzanak, mert sosem voltam bennük jó (iskola). Ilyen alkathoz milyen mozgásforma lenne megfelelő?

A válaszokat előre köszönöm.

2014. aug. 18. 12:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Vinyasa jóga?
2014. aug. 18. 13:12
 2/6 A kérdező kommentje:
Nekem megfelel az a jóga, amit most csinálok, de emellett a jógától eltérő sportot is szeretnék űzni, ami aktívabb.
2014. aug. 18. 19:05
 3/6 anonim ***** válasza:

inkább menj le rendes jóga órára,ahol nem átmozgattok kicsit,meg nyújtotok,hanem kőkemény edzés történik saját testsúllyal,magas pulzussal,ami után remeg mindened és kivagy,mint a kutya.

dinamikus jóga,power jóga,vagy normális oktatóval tartott nem nyugdíjas/háziasszony társasággal végzett hatha.

a kettlebell edzésnek utána nézhetsz,ott a robbanékonyság a lényeg.

2014. aug. 18. 22:08
 4/6 A kérdező kommentje:
Azért amit most csinálok, annak is van értelme, ellazít, és energikusabbnak érzem magam utána. Viszont otthon csinálom, ezért nem ez a legjobb módszer, de amit ajánlottál, azok közül a dinmamikus jóga az szimpatikus és azt már nyilván oktató segítségével fogom végezni. Köszi a tanácsot.
2014. aug. 20. 19:50
 5/6 A kérdező kommentje:
*dinamikus
2014. aug. 20. 19:51
 6/6 anonim ***** válasza:

ezt kipróbálhatod,elég pontos benne a narráció-

https://www.youtube.com/watch?v=n-BF4d99x-Q

2014. aug. 20. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!