Milyen mozgásformát válasszak?
Lehetőleg egy hozzáértő ember tanácsát szeretném kérni, remélem, akad itt olyan is...
Nemrég elkezdtem jógázni, mert nagyon stresszes típus vagyok, érzem, hogy nagyon el tud lazítani, és közben meg is mozgatja az izomzatom. Viszont úgy érzem, valami "pörgősebb" sport is kellene mellé, mert ugyan szeretek ellazulni, időnként aktív mozgással is ki szeretném adni magamból a fölös energiákat. A gond az, hogy nem tudom mit válasszak.. Vékony alkat vagyok, de nem túl magas, 167 cm, 55kg és 24 éves lány. A csapatjátékok nem vonzanak, mert sosem voltam bennük jó (iskola). Ilyen alkathoz milyen mozgásforma lenne megfelelő?
A válaszokat előre köszönöm.
inkább menj le rendes jóga órára,ahol nem átmozgattok kicsit,meg nyújtotok,hanem kőkemény edzés történik saját testsúllyal,magas pulzussal,ami után remeg mindened és kivagy,mint a kutya.
dinamikus jóga,power jóga,vagy normális oktatóval tartott nem nyugdíjas/háziasszony társasággal végzett hatha.
a kettlebell edzésnek utána nézhetsz,ott a robbanékonyság a lényeg.
ezt kipróbálhatod,elég pontos benne a narráció-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!