Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mennyi pihenésre van szükségem...

Mennyi pihenésre van szükségem edzések közben ha nem dolgozom?

Figyelt kérdés

Sajnos elveszettem a munkám kb 1,5 hónapja. Ezért itthoni körülmények között elkezdtem edzeni van egy fekvenyomó padom és egy két sulyzom.

Minden nap edzem mert semmi más dolgom nincs de azon kívül gyakorlatilag csak pihenek.A felsőtestre koncentrálok egyik nap váll hát a következő nap mell izomzat.

Így is be kell épitenni egy pihenönapot?

Az edzések 4x8 szériákból állnak lehetöseég szerint max sulyokkal.

Teljesen amatör vagyok.Ha valaki hasonló körülmények között edz szívesen fogadok tanácsokat is.

2010. jan. 13. 16:11
 1/9 anonim ***** válasza:
12%
Én amióta tudom minden nap gyúrok, mindig ugyanazt csinálom nincs semmi baj az izmaim sosem kimerültek nem fáj semmim, itthon edzek, igaz "csak" fekvőtámasz(+20kg hátsúllyal) 40kg bicepsz franciarúddal, húzódzkodok,tolódzkodok, és egykezes súlyzóval csinálok még különféle gyakorlatot, szerintem minden nap 1-1,5óra nem árt semmit sem, jah és mindjárt jönnek azok hogy haha lábra nem gyúrtok de csesznyék vagytok
2010. jan. 13. 16:23
 2/9 anonim ***** válasza:
75%

Téged kis óriás bicepszű 17 éves, senki nem akar kioktatni ne félj! Edzél mindennap ugyanúgy, nyomogasd a fekvőtámaszaidat, és ne lábazz... kit érdekel? :D

Kérdezőnek:

Karozni nem kéne? 4 sorozat nagyon kevés, több gyakorlat kéne, testrészenként legalább 3.

2010. jan. 13. 16:45
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Te egy büdös csicska vagy :D
2010. jan. 13. 16:48
 4/9 anonim válasza:
67%
Én is rühellem a felül kigyúrt, pipaszár lábú hímeket. Olyan vicesek. :) Teeee csesznyeeeeee
2010. jan. 13. 17:12
 5/9 anonim ***** válasza:
67%
Jól megmondtad 16.48-as miki egér! :D
2010. jan. 13. 17:14
 6/9 A kérdező kommentje:

Most a 30-as éveimben járok és inkább formába szeretnék kerülni.

Ami a lábakat illeti a hölgyek ódákat zengenek az úszok alakjáról és bizony ott is találunk pipaszár lábakat.De mindenkinek nem szeretnék megfelelni inkább hasznosan szeretném eltölteni az időt amit kényszerből itthon töltök.

2010. jan. 13. 18:36
 7/9 anonim ***** válasza:
68%
az első válaszoló egy senki, hülyeséget csinál. és még büszke is rá
2010. jan. 13. 18:54
 8/9 anonim ***** válasza:
egy izomcsoportot 48 órát kell hagyni pihenni miután megdolgoztad, vagyis ha hétfőn mellet csináltál, akkor legközelebb szerdán csinálhatod ugyanazt.
2010. jan. 13. 21:00
 9/9 anonim ***** válasza:
18:54esnek nagyon igaza van
2010. jan. 15. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!