Mennyi pihenésre van szükségem edzések közben ha nem dolgozom?
Sajnos elveszettem a munkám kb 1,5 hónapja. Ezért itthoni körülmények között elkezdtem edzeni van egy fekvenyomó padom és egy két sulyzom.
Minden nap edzem mert semmi más dolgom nincs de azon kívül gyakorlatilag csak pihenek.A felsőtestre koncentrálok egyik nap váll hát a következő nap mell izomzat.
Így is be kell épitenni egy pihenönapot?
Az edzések 4x8 szériákból állnak lehetöseég szerint max sulyokkal.
Teljesen amatör vagyok.Ha valaki hasonló körülmények között edz szívesen fogadok tanácsokat is.
Téged kis óriás bicepszű 17 éves, senki nem akar kioktatni ne félj! Edzél mindennap ugyanúgy, nyomogasd a fekvőtámaszaidat, és ne lábazz... kit érdekel? :D
Kérdezőnek:
Karozni nem kéne? 4 sorozat nagyon kevés, több gyakorlat kéne, testrészenként legalább 3.
Most a 30-as éveimben járok és inkább formába szeretnék kerülni.
Ami a lábakat illeti a hölgyek ódákat zengenek az úszok alakjáról és bizony ott is találunk pipaszár lábakat.De mindenkinek nem szeretnék megfelelni inkább hasznosan szeretném eltölteni az időt amit kényszerből itthon töltök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!