Kezdő airsoftnak jó egy m14?
Nem vagyok benne a témában olyan nagyon, de szeretnék venni egy puskát. Úgy látom ez elég jó ár érték arányú.
Azt nem tudom hogy melyik márkát válasszam, és hogy hol vegyem meg. Illetve, hogy meg kell e néznie egy hozzáértő emberek hogy mit kell benne cserélni, és ha igen, akkor ezt hol tudom megtenni.
Előre is köszi a választ.
Üdv. Nos az M14 még ha Cyma márkájú is egy nagyon jó és hálás fegyver. több funkciós fegyvernek nevezném mert sorozatlövésre is képes de egy kis tuninggal és egy jó céltávcsővel hatásos mesterlövés puska válhat belőle.
Magyarországon sztem értelmes áron új M14-et nem kapsz sehol így a www.WGCshop.com nevű külföldi oldalról olyan 20-25 ezerért be tudod szerezni. Ha van olyan ismerősöd akinek van Paypal számlája ő könnyedén be tudja neked rendelni a fegyvert. Mivel a fegyver új ezért átnézni illetve babráni nem kell. Elvégre ha jó akkor nem rossz. épp ezért felesleges szétbontani. Azt hiszem mindent elmondtam. egyéb kérdésre szivesen válaszolok PM-ben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!