Kezdő milyen gördeszkát vegyen?
Nem akarok durva lenni és bocsi hogy úgy kondom de először vegyél valami 2 ezer forintos szart mert azzal tökéletesen meg tudsz tanulni gurulni meg kanyarodni aztán majd onliet próbálsz az is menni fogsz aztán ugrassz egyet és eltörik de sebaj lehet veszel egy 50 ezres deszkát aztán meg nem tetszik feladod vagy rájössz hogy az a fajta nem jó neked és veszel egy másikat ami ugye bem éri meg. Hidd el tapasztalatból mondom 8 éve deszkázok és egy 1500 forintos deszkával kezdtem azt hiszem majdnem 2 hónapig bírta de addigra megtanultam minden lényegeset és vettem másikat ami valamennyivel jobb volt és azzal meg tudtam tanulni trükköket és csúsztam is vele azzal ketté tört a függőm később a lap is aztán még volt 2 jobb minőségű deszkám az egyiket még simán lehet használni deszkalapom rengeteg van, az eltörteket is megtartottam sőt a barátaim is nekem adták ami már nagyon használhatatlan volt :3
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!