A diétázás segit nekem abban hogy zsírból fogyjak mint izomból?
Azt szeretném csinálni hogy odafigyelek tehát kevés gyümölcs,zöldségek nyersen párolva sovány hús tojás hal stb egészséges ételt ennék, kenyér kilfli helyett maradna az abonett vagy a teljes kirölésű abbol sem sok csakmértékkel.
Inni mindig vizet vagy teát.
Ez mellett kardioznék és erősitenék,zsirégető edzések heti 6x.és persze olyan 40-60 perc között.
8 Kilotol akarok mindössze megszabadulni és 60ről indulnék,de mint mondtam inkább zsirt akarok vesziteni mert eléggé zsiros a combom csipőm kar..de azt tudom nincs helyi fogyás:)
jó lenne igy fogyni ha betartom?
A fogyáshoz kalóriadeficit kell de a leglényegesebb hogy miből viszed be azt a kalóriát. Testsúlykilogrammonként 2-3g fehérje, 1.5-2g szénhidrát és 1g zsír (50% telített 50% telítetlen). Ez napi 5 de inkább 6 részre elosztva. Víz 3 liter. Multivitamin.
Edzés után azonnal fehérje bevitel, t.k x 0.5g a te esetedben 31g fehérje edzés után azonnal. Ezt a mennyiséget táplálék kiegészítővel is beviheted (protein turmix)
Fehérje: csirke, hal, marha, pulyka, tojás, túró
Szénhidrát: rizs, teljes kiőrlésű kenyér és tészta, zabpehely
Zsír: olívaolaj, lenmagolaj kókuszzsír, omega3 kapszula
Zöldségek. brokkoli, karfiol, répa, stb.
Heti 6x felesleges edzeni, nem tud pihenni az izom. Inkább heti 3x kardio, aerobnak meg szabadnapokon 40-60 perc folyamatos gyaloglás. Levegőkapkodás nélkül, tempósan.
1.egyél zsírt. legalább annyi telítetlent mint telítettet, főleg omega3ra kell figyelni. a zsírevés=hízás mítosz, pont fordítva van.
2.az abonett arra jó hogy drágán vegyél vegyszerekkel telített ételt, feltételezem nem naturál étel. helyette lehet sütni saját süteményeket, zabból, barnarizsből, lenmagból, stb.
3.teából kerüld a koffeinest, vízből a szénsavasat
4.erősítő napok közt hagy pihenőt lazább kardióval.
5.a kardiózás ne futás ugrálás legyen.
van pár tévedés az előző hozzászólásban, nem feltétlenül kell elhinni.
ha tanács kell, privátban keress.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!