Fegyencedzés vagy súlyzós edzések?
Figyelt kérdés
én a fegyencet akarom választani de azért megkérdezem a véleményeteket :)
Én nem akarok nagyon izmos lenni mint azok akik csak pózolgatnak a bicepszükkel és közben semmi erő nincs benne.
azt akarom h rendesen ki legyen dolgozva a testem és h összehangoltan működjenek az izmok.. azt akarom h legyen az izmaimban erő és ne csak fel legyenek "fújva".. akkor sokkal jobb a fegyencedzés igaz? :)
2014. júl. 31. 14:26
11/19 A kérdező kommentje:
a testépítésnek semmi értelme azon kívül hogy látszatra jól fogsz kinézni, a funkcionális erő sokkal többet ér:) továbbá a testépítés merevvé tesz, lassú leszel, állóképességed nem lesz, ja és ha komolyabb szinten akarod csinálni akkor zabálni kell a sok cuccot, merő passzív izomzatod lesz ami tényleg csak a súlyok emelgetésére lesz jó.. egy aktív gyors izomzat milliószor jobb :) de igaz.. mindenki csinálja azt amit akar ;)
2014. aug. 1. 23:08
12/19 anonim válasza:
Valszeg Mike Tyson is a sok fekvőtől néz ki úgy, ahogy. És lám, tényleg milyen rém rossz állóképessége, kötött izomzata, és semmire sem jó ereje van. Egy haszontalan nagy vicc az az ember, valóban...
13/19 anonim válasza:
az a probléma, hogy a kérdező az alapfogalmakkal sincs tisztában, mint testépítés.
14/19 anonim válasza:
Nem az, hanem hogy ez a szekta eléggé befogta már az elméjét.
15/19 A kérdező kommentje:
szó sincs ilyesmiről XD és nem akarom leszólni ezt az egészet de aki reálisan nézi a dolgokat az tudja h a gyors aktív izom sokkal jobb mint a túlterhelt izmok... ha valaki kemény súlyzós edzéseket végez az hosszútávon elég sok panasza lesz.. de mindenki csinálja azt amit akar ;)
2014. aug. 2. 12:38
16/19 Máté_98 válasza:
Én fegyences vagyok, de kézi súlyzóval is szoktam dolgozni! Szerintem mind a kettő a maga terén jó, csak ne vidd túlzásba őket ;) jah és sportolj is (futás, úszás)
17/19 anonim válasza:
Nézd meg ezt a csajt, valahol az edzéseit is mutatja súlyzókkal, ha utána tudod csinálni, akkor szidjad a gyúrósokat:
18/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :D :D
2014. aug. 26. 17:47
19/19 Zitek válasza:
mindkettő fajta edzést lehet jól, hasznosan csinálni, és mindkettőt lehet szarul is. egyik sem rossz, és nem jobb, vagy rosszabb a másiknál. csak más. az okos sportoló kihasználja mindkettő előnyeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!