Hogy tud a növérem ennyit futni?
Figyelt kérdés
én 14 éves lány vagyok, sajnos kövér.:( úgy döntöttem, hogy lefogyok és elmegyek futni a nővéremmel(17). Már negyed óra után fulladni kezdtem. Erre ő arra kért, hogy mérjem az időt amíg fut. Pályán futottunk és basszus végig futott 2 és fél órát.:O Még csak elsem fáradt, csak inni állt meg de akkor is sétált. Bár neki ez a futás mánia abból jött, hogy büntudata van hogy megeszik 3 vagy 4 db zabkekszet..... mindig azt mondja, hogy sokat kell tornázni, hogy ne hizzon. Ha unatkozik akkor is fut. És ma este is elmegy futni. Mondta, hogy tartsak vele, de hát én nemtudom annyit futni. Azt mondta, hogy olimpiai futó akar lenni:D2014. júl. 19. 15:14
1/4 anonim válasza:
Azért tud ennyit futni, mert nem most kezdte és gondolom nem is kövér.
2/4 anonim válasza:
Ha ő ilyen molnárpoloska-típus, akkor nem biztos, h ő lesz számodra a megfelelő futópartner. Ha mindenképp szaladgálni akarsz, hívd el egy barinődet, így csak elmegy a kedved.
3/4 tkodit válasza:
2 és fél órát akkor tud végigfutni fáradás nélkül, ha az intenzitás nevetséges. Ne pusztán kocogással akarj lefogyni, meg fogod unni, és nem a legélvezetesebb mozgásforma finoman szólva.
plusz a fogyásban az étrend a döntő!
4/4 A kérdező kommentje:
Nem kocog hanem fut normális tempóban.
2014. júl. 20. 07:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!