Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mennyivel kellene csökkentenem...

Mennyivel kellene csökkentenem a tápanyagbevitelem?

Figyelt kérdés

Egy héten 3-4x van hogy 5x járok edzeni (idő és kedv függvénye). Úgy gondolom,hogy fegyelmezetten és hatékonyan edzem,mert mindig ott érzem a fájdalmat amire edzem, sokféle variált gyakorlatot végzem és szétszedem az edzést testrészekre is.

Enni mindenfélét és variáltan eszem. A unkahelyemen van reggeli és ebéd, így a menüm mindig az,ami ott van. Sosem eszem full-ra magam, egy tányér étel és annyi.

Munka után 6 óra fele eszem még egy adagot,utána megyek edzeni 7-8 felé. Edzés után ha nagyon éhes vagyok max salátát eszem meg grillezett csirkehusit. Nem gondolom hogy rengeteg étel lenne amit beviszek,mert sokszor ígyis éhes vagyok napközben.

Nasizni napi egy-két joghurtot vagy kinder pingvit eszem (mert úúúgy imádom :)

A súlyommal nincs gondom, mert 165-170 centi vagyok és 60 kiló, csak sajnos fenékre hízós típus. Nem gondolom kövérnek magam,de szeretnék jó izmos feneket (ezért is van egy héten egy nap csak lábedzés: kitörés,lábtolás,vádligyakorlat,tárogatás,stb) és plusszba egy edzést mindig biciklizek és hegymenetben futok...

Most tényleg minden édességtől meg kellene fosztanom magam és koplalnom kellene hogy lemenjen a fenekemről ill. csípőmről az a "kapaszkodós" zsírfelesleg?

Képtelen vagyok diétázni,ezért is mozgok sokat. Szeretek enni,ez van.

Böjti idő alatt 40 napig nem ettem édességet,teljesen lemondtam minden édes dologról és nasiról, majd meghaltam,de kibirtam. Oké,le is ment rólam 3 kiló,de úgy érzem ezt ennél hosszabb távon nem tudom megcsinálni,alig vártam hogy húsvét legyen :(

2014. jún. 28. 14:16
 1/3 A kérdező kommentje:
Jah, és lány vagyok,24 éves :D ez kimaradt,de szerintem a stílusból érezhető :)
2014. jún. 28. 14:23
 2/3 anonim ***** válasza:
Tényleg minden nő ennyire retardált?Ezt nem hiszem el.Persze, hogy érezhető a stílusból.Semmi értelem vagy logika nincs ebben a kutyulmányban.
2014. jún. 28. 14:31
 3/3 anonim ***** válasza:

igen a husiból meg a nasiból érezhető.

de valóban nem világos,hogy mit akarsz.

ha testzsír akarsz csökkenteni,akkor tartod magad az előírt,kiszámolt,időzített étrendhez,nem kajálsz félre,edzel és annyi.

vagy ha nem akarsz számolni,meg időre enni,akkor plaeora váltasz.

a "nasi" helyett vegyél ch mentes/csökkentett protein turmixot,felöntöd kevés vízzel,összerázod és ugyanolyan mint a joghurt,csak ez hasznos és cukor mentes.

ha jézusért tudtál változtatni az étrendeden,akkor magadért is illene megtenned ha az a célod ami.

koplalást meg senki nem ír,vagy ajánl itt.

ez a sport kategória nem az agyatlan fogyókúra rovat.

2014. jún. 29. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!