Hogyan nyújtsak?
Figyelt kérdés
Van rá egy nyári szünetem pontosabban 2 hónapom, hogy tudjak spárgázni, elérjem a földet stb. Szerintem ez lehetséges. A spárgám most a derékszöget alig éri el ha lehajolok a sípcsontom közepénél már érzem, hogy húzódik. Miket és mennyi ideg kel csinálni?2014. jún. 28. 13:49
1/2 anonim válasza:
hát szerintem már késő elkezdeni, ha csak 90 fokig tudsz terpeszbe menni.. De youtubeon találsz nyújtásokat amik javíthatnak a helyzeten, de szerintem kell hozzá a genetika is. Meddig tudsz lehajolni?
2/2 anonim válasza:
2-3 hónap alatt szinte bárki meg tud tanulni spárgázni ha minden rendben van vele. Youtube tele van oktatóvideókkal. A fokozatosság a lényeg, mindennap próbálj meg nyújtani, és tartsd ki egy ideig ott ahol érzed, hogy feszül. Előtte melegíts be egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!