Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan nyújtsak spárgához?

Hogyan nyújtsak spárgához?

Figyelt kérdés

már rég nem csináltam meg a spárgát. tudtok mondani gyakorlatokat amivel tuti hogy megtudom csinálni?

köszönöm :)

2014. ápr. 27. 14:51
 1/2 anonim válasza:
Hát nem tudom erre igazából van szakszerű feladat, de, mint ritmikus gimnasztikázó, szerintem ülj be spárgába tedd le a kezed, nyomd lefelé, vagy rugózz ott párat, ha már jobban megy, esetleg fel lehet az első lábadat tenni valami emelvényre. Ülj le és terpeszben hajolgass előre, támadóállásban rúgózz sokat. Ha van lehetőséged esetleg bordásfalra fel tudod pakolni az első lábadat (állósspárgába) és ott is tudsz rugózni. Kb. ennyi amit tudok javasoni, de ha ezeket hosszú távon csinálod, erdményes lesz ebben biztos vagyok, és ne felejts el nyújtani.
2014. ápr. 27. 15:56
 2/2 anonim válasza:
Youtube-on van sok hasznos videó, keress rá: "warmup and stretching exercises"
2014. ápr. 28. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!