10cm kell még a spárgához, hogy nyújtsak hogy lemennyen aza 10cm is? Tudtok tanácsot adni?
Figyelt kérdés
tényleg már csak aza 10cm... kell.... de valahogy nem megy le.... hogy nyújtsak hogy le mennyen... sokszor vanhogy úgy megnyújtummagam hogy három napig izom lázam van.. az nem jó ugye???? úgy kell nyújtani hogy mindig csak egy kicsit hogy ne legyen izom lázam vagy hogy??? tanácsokat elfogadnék... jah és mennyi idő kell még kb hogyha minden másnap nyújtok ahoz hogy lemennyen a spárga... csak körülbelül?!
előre is köszönöm !
2011. jan. 21. 23:03
1/5 anonim válasza:
Épp az hogy izomláz kell hogy legyen! anyukám mikor jófázott azt mondta hogy mikor elkezdte pár nap után izomláza lett utána ki ment belőle és napok alatt megint el ért addig hogy megint izom láz és egyre jobban szépen lassan tovább nyújtott! És úgy megy a spárga is! nem baj ha izom lázad van! csak gyakorold!
2/5 A kérdező kommentje:
köszöönöööm : D!
2011. jan. 22. 13:53
3/5 anonim válasza:
Nekem már csak 5cm kell az angolhoz,és még csak 1 hete nyújtok ;) és azelőtt 1x sem próbálkoztam vele,és 1 hét alatt lement kb. fél m-ről 5 cm-re,bár én 12 éves vagyok :$
4/5 anonim válasza:
Nekem annyi lenne a tanácsom hogy nyújtsál kb. 15 percet naponta de ne úgy hogy szétszakadjon a szalagod,egyébként ha izomlázad van az sem nagy baj,max. 2-3 napig nem tudsz gyakorolni ;)
5/5 anonim válasza:
Hát mondjuk ha régóta le akarsz menni spárgába,és az a 10 cm sok ideje hiányzik,lehet hogy nehéz lesz xd De én a minden nap 20-25 perc nyújtást tudom ajánlani,és küldök neked 1 olyan(vagy 2)weboldalt,ahol meg tudod nézni :D E-mail-ben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!