Hogy kell mozogni annak, aki elég régóta nem sportolt rendszeresen, magas vérnyomássa, és van gerincproblémája is van?
Figyelt kérdés
Szerinte a futás a leghasznosabb sport, de én nem nagyon ajánlanám neki, mert még 18 évesen rendszeres mozgás mellett is kipurcanok, ha sokáig kocognom kell. Viszont megígértem neki, hogy otthoni tornákra szívesen mozgok vele együtt, csak nem tudok konkrétan ajánlani egyet. Félek, hogy amikre én tornázok az talán nem jó neki.2010. jan. 5. 12:17
1/2 anonim válasza:
Gerincproblémára futás a leghasznosabb szerinte? Az azért komoly minden esetre. Futásnál minden lépésnél(fel-le ugrásnál) az ízületek csillapítják a lendületed + futócipő/talaj. Na most ezek többnyire: boka, térd, gerinc. Inkább orvostól kérdezze meg szerintem, hogy mit kéne. (Szerintem úszás, kerékpár megfelelő lehet neki.)
2/2 A kérdező kommentje:
Fogyni szeretne,ezért akar a diéta mellé mozogni is. Direkt nem írtam ezt bele, mert akkor mindenki csak a étrenddel jön, mozgást meg nem mond. A kerékpározás jó ötlet, majd kölcsönadom neki a sajátomat. :)
Akinek még van valamilyen tanácsa kérem írjon nyugodtan.
2010. jan. 5. 13:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!