A szójafehérje csökkenti a tesztoszteronszintet a férfiaknál? És van valami káros hatása? Elősegíti a fejlődést ha edzek?
Én is inkább a tejsavófehérjét javaslom. Próbáltam én is a szóját, nálam az volt hogy amíg ettem nem volt semmi különös, amikor elhagytam, akkor utána hirtelen feljött rám kb 5 kg plusz ugyanolyan étrend mellett. Tehát az anyagcserét gyorsítja, ami nem éppen jó ha alapból gyors.
Valóban van benne fitoösztrogén is, ennek hatása vitatott, illetve előállítási módtól függ a mennyisége.
most néztem egy dokumentumfilmet, amiben szójatejjel itatták a csecsemőket rendszeresen, arra már nem emlékszem, hogy mennyi liter tej volt egyenértékű kb 10 szem fogamzásgátlóval...
Szóval gyakorlatilag fogamzásgátlóval etették a hülye amerikaiak a babákat, aminek következménye lesz majd a pubertáskori endokrinológiai problémák.
De sajnos rengeteg élelmiszerben megtalálható a szója, anélkül is, hogy feltüntetnék rajta.
Ha ezeket a vackokat eszi tovább az emberiség, ki fog pusztulni teljesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!